dml33 Elaemirlina canim korkma ben titreyerek girdim resmen bi anda sok oldum cunku ama gercektn zor deilms sezeryan beno tek gaz zorladi cikmadi onada lavman yaptilar onun disinda gercektn zorluğu yok kendini boyle korkutma bnce guzel dusun guzel olsn hersey bnce cocuk dogurmak kolay bakmak daha zormus 😊😊
dml33 Elaemirlina dikis acisi bile oyle dogru duzgun olmadi bnde ikinci gun kendim yurudum tabiki sizi oluuo kolay deil kesiliyoruz ama eskilerin anlattigi gibi zor deil suan dikis bile belli olmuyo cok guzel dikis aezu hanim 😊😊
dml33 Elaemirlina iki dk cocuk cikiyo zaten basindaki doktor mu hensiremi mi biri var o konusuuo surekli anlamiyosn bile cikonca zaten dikerken daha kolay cocuk cikarken bi sarsiliyosn sadece yarim saat diktiler beni 😊
dml33 Linaelaemir iyim canim sn nasilsn kac gundur yazicm sana program bnde bi acaip aratma kismi aratmiyodu bulup yazamadm 😊
Linaelaemir dml33 iyim cnm dündendir hastane de yatıyordum bugün çıktım akşam ctye nst ye gidveem sen ne kadar ödedin nst icin akademide yattim 1 gece 550 tl aldılar tansiyon yükselti bebek suyu faZiaydi o yüzden yattim nst de snacı da vardi durdular
Alinam dml33 aaayyyyyy çok teşekkür ederim🤗💕 amin inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıkla yavrularımıza🙏🙏
Alinam dml33 Yaaaaa çok güzel çok sevindim 🤗 ne kadarlık Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 💕doğum nerde oldu nasıl oldu
dml33 Alinam 36 haftda oldu dogumum erken oldu azcik 36 gunluk oldk😊mecburi sezeryan oldm doktorumda arzu doruktu cityde yaptim
Alinam dml33 🙏🙏henüz belli değil ama muhtemelen sezeryan olur onda da spinal epidural belli değil işte ne yapacağımız. Aşırı korkuyorum 😑