dml33 Elaemirlina sen tecrubelisin cnm skinti olmaz allahin izniyle dogursaysn gerisi kolay senin icin 😊😊bide emmiyo ya benimki sinirim bozuluyo ona bugun sagdigim sutu bile duzgun icmedi agzindan akitiyo bilerek sonra mama verdim ustune dokunce hepsini 2 dk yuttu sutumude begenmiyo artik 😀😀
Elaemirlina dml33 alıştı mamaya ondan küvoze girmeseydi bekli emerdi çocukta haklı mama daha kolayına gelıyor bende gümüş kalkan aldım yAra olmasın diye en çok ondan korkuyorum kızlarda olmuşu çok agladım sen 40. Atlat rahatlarsin hem bebeiş de az büyümüş olur
dml33 Elaemirlina evet kirki bi olsaydi 21 gunluk suan ben sagiyorum cok aciyo bazen ama allahtan yara olmadi cocuk emse bu kadar acimazdi diyorum
hatice333333 dml33 canım ortadoğudakine götürecem cocuk doktoruna yarin hemde arzu hanima kontrole gidicem aradım dediğin gibi oranin cihazı bozukmus citye götürürüm işitme testine galiba
dml33 hatice333333 uyuyoken falan goturde hemen yapilsn yoksa ugrastiriyo biraz emerkende olmuyoms 40 cikinca arzu hanima bida gidilcekms ultrasonla falan bakick herhalde
hatice333333 Elaemirlina canim 2600 falan dedi bide bende kistte çıkınca onuda almış temizlemiş onada ek 500 almışlar 3100 oldu arzu hanım orasida güzel dedi özellikle odasi cok güzeldi kocaman
Elaemirlina hatice333333 hastanene ayrı ödemedin mi CNm arzu hanımla beraber mi ödedin ayrı Ödeniyor diye biliyorum
dml33 hatice333333 evet sadce dikisr bakiyo suan bisey yapmiyo 40 cikinca çağırıyor smear falan yapioms sanirim hic gitmek istemiorm 😀😀
hatice333333 dml33 hadi ya 🙂 benim hala sancim oluyo 1 hafta oldu karnimda ağrı dolasiyo sendede olmuşmuydu sen nasıl oldun
dml33 Elaemirlina ayri ayri cnm cikis yapabilirsin dedi arzu hanim gelip esimde odemeyi nasil yapicm dedi hastaneyi acil girisindeki yere odedi sanirim cnm elif arıcak damlanin telini arayinca git ona ode dedi esimde oyle yapti cnm once hastaneyi verdi ordanda muayenehaneye gecti esim oraya odedi geldi
Elaemirlina dml33 Ortadoğu bir almış ben de şaşırıdim ayrınayri diye biliyordum14. Eşimle gidecez konuşuruz bakalım
dml33 Elaemirlina hastaneyede sormustk biz hemsirelere koridorda yururken istersnz hastne odemesini yapabilirsnz suan arzu hanima ayri yapcaksnz dedi hatta
dml33 hatice333333 oluyo cnm agri gaz sancisi oldu bide bende baya bi suanda gece kalkip besikten cocugu al yatir aksama kadar yemek falan derken agri oluyo ister istemez yoruluyorz bide ben ilk basta hergun kuveze gidip geldim cok zorlandim topal gibi yuruyodm bazen 😊😊15 oldugunda baya rahatladim batikon suruyorm bn hala akşamları
hatice333333 dml33 bendede gaz sancısı var felaket hemde bazen midemde ağrıyo normal ozamn korktum bende ağrılarım niye çok diye
dml33 hatice333333 benim bazen hasta olcakmisim gibi agrim oluyodu ablamda rahim topluyo kendini dedi normalmis yani agrilar falan bn hastanede gaz yapamadm bide lagman yaptilar bana çok kotuydu 😊😊esime diyorm bi dogum yaptm hastanede yapmadiklari sey gormedikleri yerim kalmadi diye 🤣🤣
hatice333333 dml33 canım sen bebeği kontrole götürdüğünde ücret odedinmi ortadoğuda aliyolarmis almamaları lazımbildigim kadariyla kontrol sonucta