mardine474 erkekler bizim gibi değiller , dusunemiyorlar , sen ne verirsen onu veriyorlar maalesef. Bir evde kadın iyiyse herşey iyi oluyor bu konuda haklısın. Biz severek evlendik , ama kayıptan sonra bende uzaklaştım bir ara çok farklı bir hâle geldik. Ama sonra baktık bu bizi olumsuz etkiliyor. Ben olumsuz olmaya başladıkça çocuklar etkilendi .hergun sinir stres , . Ben kendime çeki düzen verdim baktım yaS benim Yasım . Ama giden olduğu gibi kalanlar da var. O gün bugündür iyiyiz . Gereken herşeyi yapıyorum . Yeri geldiğinde oda yapacak tabiki.
EşiNle iletişimin nasıl bilmiyorum ben iyi kötü herşeyi konuşuyorum. Canım sıkılıyor sa böyle böyle söylüyorum o an birşey yapmasa bile bu benim içimde kalmıyor .
Kendini iyilestirmeye çalış , sen ne kadar iyi olursan oglun o kadar iyi olur ,bir gün buyuyecekler .
İş konusunda hep öyle olduysa senden bekliyorlardır ,sınırlarını biliyorlar mı.
Benimde kaybınımin konusunu hiç açmazlar . Kimse açmaz . Yeri geldiğinde gelip gitmek istemiyorum diyebiliyorum. Önceden bı korku cekingenlik vardı . Ama çok değişti herşey oyuzden benden beklentileri olmuyor artık .
Kendimi cocuklara ve eve verdim.
İnan birçok sıkıntımı burada çözdüm konuşmak çok iyi geliyor iki satır birşey okumak. Benimde yakinen kimse yok oturup birbirimize teselli verecek. Herzaman..
Seni çok iyi anlıyorum gerçekten.