06Pembemavi80 öncelikle başınız sağolsun.
Ben 10 haftalık bir düşük, 6-7 hafta arası ikinci düşük yaşadım.
34+4 te oğlumu kaybettim. Tüp bebekti oğlum. Öncesinde de tutmayan tüp bebek olmuştu. 2. Tüp bebekle olan oğlumu da doğumdan 2 saat sonra kaybettim.
Kendime gelemedim, toparlayamadım. Aylarım gitmişti. En son ben patlama yaşadım doğumdan 4-5 ay sonra eşimle boşanma aşamasına geldik. (Çok ağlayamam, çok içime atarım saçma şekilde) evde her şeyi kırmışım, kendimi yırtana kadar bağırmışım, babamlar 2 bina mesafesi çaprazda oturuyor sesim oraya gitmiş artık. Ben kendimi kaybetmişim bilmiyorum. Eşimin abisi ve yengesi gelip beni hastaneye götürmüşler, ben 2. serumdan sonra kendime gelmişim. Sabaha kadar oğlum diye ağlamışım annem söyledi. Ondan sonra eşim hemen çift görüşeceğimiz ve bireysel psikolog ayarladı, hemen görüşmeye başladık. Ve ben terapi almaya başladıktan bir süre sonra “keşke hemen terapi almaya başlasaymışım” dedim. Tekrar tüp bebeğe başladım, 19 gün önce 2. oğlumu çok şükür kucağıma aldım. Ama gebelik öncesi süreçte, tekrar tüp bebeğe başlama sürecinde vs her şeyimde psikoloğumuz yanımızdaydı. Hatta son tüp bebek doktorumuzu da psikolog bulmuştu. Bana çok yardımcı oldu psikoloğum, hala görüşüyoruz 2 yıl oldu.