06Pembemavi80 normalde anne izni olmadan hiçbir işlem yapılmaz, kan alınırken de sizi bilgilendirmeleri gerekiyordu. İsterseniz goruntuler icin kurumla konuşabilirsiniz normalde hastalarla ilgili görüntü,tetkik, onamlar vs her türlü evrak ve belge belli sürelerle saklanır arşive kaldırılır. Tabi o belgeleri talep etmek isteyebilirsiniz ancak vermek, vermemek kurumla alakalı bir durum. Ama ben sizin yerinizde olsam artik arastirmam, çünkü yaralar desildikce iyileşmesi zorlaşır o evrakları görmek bazi kisilerde yeniden o anları yaşamasına sebep olur. Bazen de psikologlar acılarla yuzlesip o an kapatmayı tavsiye eder ancak bu sizin karakteriniz alakalı bir durum eger travmalar tekrar tetiklenecekse bunu tavsiye etmezler. Bence o yuzden hic geriye dönük bir araştırma işine girmeyin 2 evladiniz var Allah bağışlasın, genetik testleriniz de temiz biliyorum cok zor demesi de zor ama 2 evladiniz varmış ister istemez onlara yansıtırsınız yansımaz diye düşünmeyin kendimden biliyorum eşimle cinsel hayatımızı bile etkilemisti ister istemez uzaklaşmıştım hislerim davranışlarıma yansıyordu. Benim size tavsiyem kafanızı dağıtacak sevdiğiniz aktivitelere yönelin bir deniz kenarına gidin ve orada ağlayın istediğiniz kadar dısa vurun söyleyin tüm icinizdekileri. Ve ardından alışmaya çalışın çünkü kendinize bir tek siz yardim edebilirsiniz. Siz iyileşmek isterseniz iyileşirsiniz. Aklına geldikçe yazın, ağlayın ama o anda kalsın bunu sonrasına taşımayın. Bizler de bir gun öleceğiz hep daha kotu seyleri goz onumde tutup şükrediyorum baska sonuclar da olabilirdi diyorum Allah daha beter bir acıyla sinamasin kimseyi. Bir anne olarak acınız kolay degil hiçbir zaman da unutulmayacak ancak dogum nasil normalse ölümü de kabullenmek gerekiyor ve dua etmek tevekkül etmek gerekiyor zaten Rabbim bunu öteki tarafta mukafatlandıracaklar onlar bizim meleklerimiz hayatımızın hep bir noktasında kalacak ve onları kucagimiza alamadık diye onlar bizim evlatlarımız olmadigi anlamına da gelmiyor hep bir sekilde kalbimizde olacak ve anılacak. Bu sekilde yaklaşmaya çalışın biliyorum kolay degil ben bunları sindirene kadar cok terapilerden geçtim ama hayat devam ediyor ve sizin 2 evladiniz varmış benim ilk bebegimdi evlatla evlat avutmak ne kadar doğru bilemiyorum ama onlara sığının Allah diger evlatlarınızı korusun