Dryakbts ecemiyy canım ovulasyonlada gebelik öğreniliyormuş bende yeni öğrendim . Pik veya yakın olunca gebelik var diyorlar
ecemiyy Dryakbts canım benim bugn regl olmam gerek ama olmadım idrar negatif buda ovulasyon seninki nasıl
caglartrr Ya kızlar benimde 22 bat aşırı kasık kısmımda batma sancı gibi ağrı gelip gidiyor kasığımda sanki doluluk hissediyorum göğsüme sancı girip çıkıyr bide sabahları kalkknca aşırı midem bulanıyor ağzımdada demir tadı givi tat oluyor
Snglarbs caglartrr Ayy baya baya hamilelik belirtisi bunlar inşallah öyledir canım. Benim bat 29 hala bir belirti yok
Serappppph Ben elendim kızlar biraz önce adet oldum Rabbim sizleri sevindirsin inşallah bu ay tüm dualarım sizinle
Melooom0203 rmysadgzl benımda son adet tarıhı 23 tu üç gündür başım dönüyor ara ara ama goguslerim de hassaslaştı normalde ben regl ken göğsüm siser ve hasaslasıır ama içimden bı ses bu ayda olmadı diyor
caglartrr Snglarbs ay inşallah boşuna umutlanmayız ya gecede bacağım ağrıdı kasığımla sanki adet olcakmışım gibii
Snglarbs Buseea0279 Hassas gebelik testlerinden al eğer geç döllenme vs değilse kesin çıkar reglden altı gün öncesine kadar gebeliği gösteriyor
minaa_2356 papatya055_ bat 24 3 4 gündür sol kasıkta batma aşırı gaz göğüs hassasiyeti sık ıdrara çıkma mide bulantısı ve İstahsizlik var hamileliğe yormak istiyorum ama üzülürüm diye umutlanmak da istemiyorum duphaston kullanıyorum burda biri kasıkta batma duphaston yüzünden olabilir dedi 2 gebelik kaybım var 6 7 aydır deniyoruz olmadı diğer gebeligimde 3. Ayda kaldım 2. Gebeligimde korunurken anlamadım niye olmuyor bu sefer bakalım. Bu ay nasıl olcak
Dryakbts papatya055_ o ağrı şimdi bendede başladı canım sırtım belim de çok ağrıyo 😞 sanırım geliyor gelmekte olan😒😒
mlke2906 Snglarbs ben bebetime aldım reglime1 gün kaldı başka da test yok 7 gün öncesini gösteren var o da 330 tl baya pahalıydı
Buseea0279 Snglarbs evde kaset test vardı onunla denedim bu sabah negatif çıktı hassas olanlardan çok kez yalancı pozitif aldım o yüzden onlara güvenemiyorum artık