caglartrr Snglarbs ay inşallah boşuna umutlanmayız ya gecede bacağım ağrıdı kasığımla sanki adet olcakmışım gibii
Buseea0279 caglartrr benimde aynı şeyler var sol kasığım sızlıyor sol bacağım inanılmaz ağrıyor alakası var mı ki acaba ?
Buseea0279 Snglarbs evde kaset test vardı onunla denedim bu sabah negatif çıktı hassas olanlardan çok kez yalancı pozitif aldım o yüzden onlara güvenemiyorum artık
caglartrr Buseea0279 beniöde geceden beri sağ bacağımla sağ kasığım bendede blmyorum ya regli beklycez
mlke2906 gulhanarslan canım ben yanlış testi almışım kaset test ama negatif çıktı onda da sanırım bende yarın adet olucam ağrım var
Mrszeyna Canlar bugün bat günü gebelik testi negatif ama bir iki damla akıntı geldi sabah devamı gelmedi kafam karıştı
gulhanarslan Mrszeyna evet bende ısrarla test yapıyorum ama ne pozitif var ne regl var 😂 hakkımızda hayırlısı artık
Dryakbts papatya055_ o ağrı şimdi bendede başladı canım sırtım belim de çok ağrıyo 😞 sanırım geliyor gelmekte olan😒😒
gulhanarslan papatya055_ yaaaa çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla alırsın kucağına bana da dua eder misin ismen hayırlı haberler alayım ❤️❤️