annelikyolculugumm Kız bırak şerboyu falan zikir çek dua et 😂😂 Summes sebîle yesserahu - bu zikri çek sürekli bir de Meryem suresi aç dinle o arada biraz hareket et ama merdiveni falan boşver suyun falan gelir binaya 😂😂
tahamommy annelikyolculugumm kız o merdivenden allah razı olsun ondan geldi belki de nişanım 🤣 haklısın duaları da okumam lazım ya kafa gitti 🤣🤣
Deryz tahamommy neden yüksek katta mı oturuyosun ben 4. Katta oturuyorum in çık ölüyorum eski bina sağolsun eşim ellerimden tuttup çekiyo
Baklavaseverim tahamommy Ayyy inşAllah bacımmm öyle kolay olsun ki ben doğurdum mu cidden de çok isterim dualarım seninle regl olmasam bir şeyler okurdum vallahi çok içimden geldi ama nasip 🤣🤣
MadameTussauds tahamommy Hemen sancilar baslamayadabilir kizz takip et bakalim ay heyecanlandiriyorsunuz siz beni bacilarim yaaa 😍😍
tahamommy MadameTussauds psikolojikmen başladı bile 🤣 zaten bel ağrım vardı sabahtan beri şimdide sanki adetin ilk günü gibi hissediyorum 🥹
feyzavemercimek tahamommy ay sende çok tatlısın maşşallaahh Allahım Bi fırtta doğur inşallah kız sağlıkla 💕💕
[silindi] momica ahshhshs sen doğuracağın vakit haber et sana da atıcam böyle vırt diye doğurun inşallah hepiniz hshshdhd
NoName_ tahamommy sağlıkla kolaylıkla gelsin yavrunuz,benim nişanım 3 gün geldi artık 3.gün ağrı oldu ve sancım başladı 11 saat sonra doğurdum🥹
tahamommy NoName_ amin canım 🥹 hep kahve mi geldi 3 gün boyunca? Benim sarı gibi geliyodu ama ihtimal vermedim bugün kahve geldi bakalım devamı olcak mı
tahamommy Blueeberryy kız inşallahh yaa 😍 bizim devirden kimsecikler kalmadı burda bende doğurayım artık 🤣
minnoshan tahamommy hayırlı olsun sağlıkla doğurun inşallah🤩 bence de hemen gitmeyin benim komple suyum geldiği için gitmiştim malesef açılma olmadı su kanama vs olmadıktan sonra sancıları olabildiğince evde karşılayın açılma için hareketler yapın 🥰
NoName_ tahamommy yok hayır ilk gün şeffaf iki gün sarı geldi kahve hiç gelmedi üçüncü hiç içinde ince kırmızılık vardı 🥹