susaMom_ Ayse71 Bence çok beklemeyin bu konuyu canım herhangi bir kanama herşeyin olabileceğini gösterir
Kubrr_ Zzlyh benimde aynı zamanlarda geldi 39+2yiz ama sancı filan yok yani bir haftayı geçti geleli 🫠
bsrrrrr Zzlyh canım bu dediğin bende de oluyor bence nişan değil ama Dr una danış yine de için rahat etsin. Ben ilişki yaşadıktan sonra bir iki gün böyle sümüksü yoğun kıvamlı sarımsı bir akıntı oluyor. (Korunmasız ilişki yaşıyoruz. ) eğer bi kaç gün önce korunmasız ilişkiye girdiyseniz ondan olmuş olabilir. Hamileliğim boyunca yaşadığım bi durum bana normal geliyor.
Zzlyh bsrrrrr Aaa bir gün öncesi olmuştu belki ondan da olabilir o zaman ama bende daha önce hiç olmamıştı ilk kez oldu. O yüzden şaşırdım zaten
Zhde bsrrrrr bende 20+6 olduk bendede korunmasız iliski ertesi güne sarı sümüksü geliyo normlmi acaba kokusuz hep ilişkiden sonra oluyo bir kere
Zzlyh tahamommy ppmerlina Hastanedeyim şuan. Ultrasonda baktı açılma falan bakmadı. Gelen yüksek ihtimal nişandır ama şuan için yatış falan vermiyorum dedi sancını takip et dedi sadece. Nst ye girdim onun sonucunu göstermek için bekliyorum ama onda da sancı çıkmadı. Şuanlık gelmiyor gibi gözüküyor.
87tugba 2 haftadır geliyor yeşilimsi balgam şeklinde bu nisan değil bence sürekli kontrol ediyorum nişan illada gelcek diye bişey yok 39 haftaligiz bundan onceki dogumlarimdada hiç gelmedi zaten
Zzlyh 87tugba Benimde ilk doğumumda gelmemişti ama bu nişan olabilirmiş doktorum da onayladı. Yeşilimsi değildi benimkisi beyaz-sarı mukus benzeriydi. Yeşil olunca enfeksiyon olabiliyor galiba.
NoName_ Zzlyh evet benimki öyle geldi 3 gün sürdü ağrınızı sancınızı takip edin ilk gün şeffaf jel gibiydi 2 gün sarımsı geldi yoğun şekilde 3.gün hafif kan vardı sanırım çizgi gibi emin değilim sonra sancm başladı o gün doğurdum
tahamommy Zzlyh sancı olmadan açılma bakmıyorlar genelde, benimde bugün nişanım geldi kahverengiydi, geçen hafta hiç açıklığım yoktu bugün biraz bel ağrım var sancımın gelmesini bekleyeceğim evde
Zzlyh Kubrr_ O yüzden olabilir ikincilerde nişan geldikten sonra doğum daha kısa sürede oluyormuş. İlklerde nişandan sonra iki haftaya kadar bekleyebiliyormuş.