myangelson Zzlyh benim erken haftada geldi 19. Haftamin içindeyken. Birkaç gün sonra doktora geldiğimde biraz daha geç kalsaydın doğum gerçekleşirdi dedi
evlat_nimeti Benim dun cati muayenem yapildi bugun kahverengi balgam gibi sumuksu akintim geldi. Doktora sordum muayeneden kaynaklı normal dedi. 35+6yim suan, nisan olabilir demedi 🤷🏼♀️
bahardemirci00 Zzlyh Benim de ilk sarı renk geldi daha (1 gün sonra) kahve ve kırmızı şeklinde geldi.
myangelson Zzlyh engellemislerdi serklaj atıldı ama 1 ay sonra enfeksiyondan doğum yaptım oğlum 2 gün yaşadı kaybettik maalesef
Zhde bsrrrrr bende 20+6 olduk bendede korunmasız iliski ertesi güne sarı sümüksü geliyo normlmi acaba kokusuz hep ilişkiden sonra oluyo bir kere
Kubra_kbr Zzlyh bende kırmızı kan gelmişti bayağı da gelmişti. Hemen Hastaneye gittik 2 cm açılmam olmuştu doğum başlamış demişlerdi. 38+3de yaşadım bunu. Sizde temkinli olun takip edin kendinizi. Doktorunuza haber verin. 38deyseniz az kalmış güzel doğumlarınız olsun şimdiden
Zzlyh Kubra_kbr Teşekkür ederim. Amin. Doktorum da nişan olabileceğini söyledi ama görmeden net bişey de diyemiyor tabi. Ama açılma falan var mı diye bakmadı. Sancı veya suyun gelmesini bekleyeceğiz.
Sitasya Zzlyh olabilir illa kanlı olmak zorunda değilmiş bende kanlı da oldu aynı anlattığınız gibi sarı da oldu bazen bi kere geliyomuş bazen parca parca da gelebiliyomus acile gidin mutlaka kontrol ediyolar bazen nişandan hemen sonra doğuran olabiliyormuş haftalar sonra da ben hala doğuramadım 😅😅
Zzlyh Bumah Hayır değilmiş galiba. İlişkinin ertesi günü gelen bişey olduğunu düşünüyorum. Nişanım doğum sırasında geldi.