Zzlyh Kızlar lütfen bilenler yanıtlasın nişanda illa kan olur mu? Az önce lavabodan sonra peçete baya büyük bi mukus benzeri parça geldi kan veya kahve leke yoktu ama sarımsı büyük bir parçaydı. Sizce bu nişan olabilir mi? 38+3 haftalığız.
ppmerlina Zzlyh nişanın mukusumsu bir şey olduğunu biliyorum ama renk olarak sarı değil de kahverengimsi biliyorum ben canım
gizemgul_1 Zzlyh haftanız ile bağlantılı olarak rahimde artık yumuşamalar açılmalar olur denmişti bana ille nişan olmasa da açılmanızın başladığını düşünüyorum. 2.doğum hakkında hiç fikrim yok ama ilk olsaydı acil bir durum yoktur derdim :)
susaMom_ Zzlyh Canım anlattığın şey nişan 3 güne bilemedin 15 güne doğurursun sağ salim önce sarı mukus gibi gelebilir sonradan kanla karışık görmeye başlarsın açılmanı kontrol eder doktor mutlaka nişan mı diye de sor
Zzlyh ppmerlina internette araştırıyorum bi saattir hiç emin olamadım kansız sadece sarımsı da olabilir diyor ama emin olamadım. Bi de daha önce hiç böyle bişey gelmedi o yüzden şüphelendim biraz başka bişey olsa daha önce de gelirdi diye.
Zzlyh Meralinmucizesi Sizde kahve veya pembemsi leke var mıydı içinde yoksa sadece mukus gibi sümüksü bir parça mıydı acaba? Ayıptır söylemesi baya da büyük bi parça geldi
ppmerlina Zzlyh büyük mukus gibi sümük gibi balgam gibi bir formdaysa yüksek ihtimalle nişandır diye düşünüyorum. Ama bence hastane gidin nişandan hemen sonra açılma yaşayan da var, haftalar sonra olan da var
Zzlyh ppmerlina Evet aynen anlattığınız gibiydi büyük ve balgam gibi.Bu ikinci doğumum olacak doktor sancı falan başlarsa hemen sakın hiç bekleme bu ilki gibi olmaz hızlı olur yetişemezsin demişti birazcık tedirginim o yüzen ama sancım falan yok hiç yarın da kontrolüm var. İlk doğumumda nişan gelmemişti o yüzden hiç bilemiyorum nasıl bişey.
ppmerlina Zzlyh o zaman yarın gidin zaten sabaha ne kaldı 🤭 yerleşme kanaması ve nişan gelmesi her gebelikte olmuyormuş
Zzlyh ppmerlina Ayy hayırlısı bakalım yarın belli olur o zaman. Evimde halı bile yok yıkmada hepsi bir kaç gün daha beklese daha iyi aslında 🤭Biraz kasılmalarım da arttı gibi.
ppmerlina Zzlyh ayy yarın bana da haber verin lütfen açıklık falan var mı nstde ne çıkacak çok merak ettim 🤣🤣
Zzlyh tahamommy ppmerlina Hastanedeyim şuan. Ultrasonda baktı açılma falan bakmadı. Gelen yüksek ihtimal nişandır ama şuan için yatış falan vermiyorum dedi sancını takip et dedi sadece. Nst ye girdim onun sonucunu göstermek için bekliyorum ama onda da sancı çıkmadı. Şuanlık gelmiyor gibi gözüküyor.
Zzlyh gizemgul_1 Sancım veya suyum gelmeden benden tedirgin olmamaya sakin kalmaya çalışıyorum kendimi telkin ediyorum ama kasılmalarım yoğunlaştı bakalım arkası sancı olacak mı.Doğum esnasında bebek hareketlerinde artma veya azalma olur mu acaba bilginiz var mı?
susaMom_ Zzlyh doğum sırasında bebeğin kalp atışı hızlanabilir zayıflayabilir hareketlerinde de aynı şekilde onun içinde zor bir süreç oluyor doğum nstye bağlanıyorsun zaten orada kontrol ediliyor bebeğin hareketleri kalp atışı vs
susaMom_ Ayse71 kırmızı leke görmen normal değil acile gitmeni tavsiye ederim kontrol edilsin kesinlikle