Mavideniz26 Ayfersalih28 hayır canım ben hissetmedim Doktor’un söylediğine göre 18 hafta 3 günlük olduk galiba
Minikcivciviimm Ayfersalih28 benimde 23 Mayıs son adet. Ben bi 5-6 gündür uzandigimda hissediyorum böyle bir seyirme gibi derlerdi aunen oyle dönüyor heralde küçük top gibi şişiyor orası geçiyor sonra bazen kelebek cirpintisi gibide oluyor yine uzandigimda ama günde 1 max 2 kere hissediyirum henuz ilk gebeliğim
Mavi-gokyuzu Mavideniz26 Geceleri hiç uyuyamıyorum canım. O çok yoruyor beni. Bulandım vs azaldı eskisi kadar yok. Senin nasıl gidiyor 🤗
Ayfersalih28 Mavi-gokyuzu sanki pıt pıt atıyor gibi ama her gun değil gece yatarken yapiyor genellikle 15.haftada başladı hafta da 1 2 kez öyle hissettim, siz???
anneolmayolynda Mavi-gokyuzu 15+5 oldum ilk gebeliğim böyle kasığıma bir şey oturuyormuş gibi hissediyorum elimi koyuyorum konuşuyorum o sıra elimin oraya ağırlık çöküyor doktorum normalde ilk doğumda 18-19. Haftalarda hissedersiniz ama sizin erken olmuş dedi
Mavideniz26 Miniminicikkk Ben geceleri uyuyorum çok uykum geliyor. İyiyim şükür benim hiç bulantım falan olmadı iştahım açıktı yani şükür bu defa güzel geçiyor maşallah diyim 😀 sadece iş yaparken kalçalarımdan bacagıma doğru agrı oluyor yürüyemiyorum . Bide bel agrısı oluyor bende hiç kasık agrısı olmadı bu bebegimde
Mavi-gokyuzu Mavideniz26 Başlarda hep uyuyordum. Kafamı resmen kaldıramıyordum. Şimdi ise geceleri çok uyanıyorum sonra da yeniden uykuya dalamıyorum 😔 maşallah maşallah inşallah böyle de devam eder. Yavaş yavaş benim de belim ağrımaya başladı. Ama işten mi ağrıyor hamilelikten çözemiyorum. Bacağın da geçer inşallah senin en yakın zamanda
Mavi-gokyuzu Ayfersalih28 Bende daha hiç hissettemedim. Bilmiyorum ben mi fark etmiyorum. 17 haftalık olduk artık hissettmem gerekmiyor mu. İlk hamileliğim biraz da heyecan var 🙈🙈
Mavideniz26 Ayfersalih28 valla çok inanmadım doktora devlet hastanesi olunca içeriye girdiğimde hiç son adet tarihimi söylemedi ultrasyon da baktı haftasını verdi ben şaşırdım 16 olması lazım dedim bizim makina öyle dedi kalp atışı dinletmedi görmedim bile bebeği bebeğin fotografını istedim biz vermiyoruz dedi şaşırdım kaldım 😕
Ayfersalih28 Mavi-gokyuzu asil hissetme 20.haftada net oluyormus onun.icin endişe etme ..çikolata ye sakinca uzan sessiz oda karnını dinle elini koy gece yatarken yaparsan hissediliyor gibi karnına dokun,konuş onunla Sev karnını Benimde ilk hamileligim
Minikcivciviimm Mavi-gokyuzu kisiden kişiye değişiyormus canım benimde ilk hamileligim ama bi 5 gundur falan arada hissediyorum 21. Hafyaua kadar hissedilirmis ilk hamilelikte
Mavideniz26 Mavi-gokyuzu bende başlarda uyuyordum ama şuan gündüz uykusu çok yok gece şükür uyuyorum inşallah hep öyle geçer 🤲🏻 benim belim hamileliğin başından beri var fıtıgımdan kaynaklandıgını düşünüyorum iki tane var sırtımda belimde. Mecbur idare edecez sağ sağlim bebişimi kucagıma alayım da 🤲🏻
Mavi-gokyuzu Ayfersalih28 Konuşuyorum her gün ama hiç hissetmedim bu güne sanırım çok acele ediyorum 🙈
Merveee6 ilkdeneyimimmm 16. Haftadayım doktor kız dedi ama kesin değil :) bakalım hala hissetmiyorum 2. Hamileliğim
sevdaozz ilkdeneyimimmm ay heyecanla bekliyoruz bizdee❤️ 17+3 olduk çok şükür şubat bebişi bizimki de Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza güzel anneler🤲❤️
anonim10 ilkdeneyimimmm 15 haftalık olduk bugün ara sıra kasık ağrısı ve artan bulantılarla yola devam ediyorum 😅
1kediannesi1 anonim10 aynıyım bende 15+1 midem bulanıyor kusuyorum hergün burda herkesin geçmiş bulantısı bizim ne zaman geçecek ya 🥲
Mavideniz26 anonim10 aynen bende de iki tane fıtık var büyük ihtimal ondan dolayıdır çünki normalde kız çocuklara hamileylen sırt agrısı olmaz diğer kızlarımda olmamıştı hiç bu aylarda, Sadece kasık agrılarım vardı hatırlıyorum