Busra6694
Mastiti benden iyi kimse bilemez
2 ayda 5 defa mastit oldum. İlk gittiğim doktor sıcak yaparsan kızarıklığı vs arttırır soğuk öneririm dedi antibiyotikle geçti 10 gün sonra tekrarladı. Başka bi doktora gittik kadındı oda çok mastit olmuş. Bana önerisi şuydu.
İki tane kompres için jel gibi şeyler var medicalden aldım. Birini buzluğa attım. Emzirmeden önce mikrodalgada ısıttım 8-10 dk sıcak kompres yaptım. Daha sonra buzluktakiyle 4 dk soğuk kompres yaptım.
Busra6694 Daha sonra mastitli olanı önce olmak üzere emzirdim. Emzirdikten sonra hastane tipi sağma makinasıyla son damlasına kadar sağdım. Bunu mastit olduktan sonra iki gün saat başı daha sonra iki saatte bir daha sonra üç saatte bir olmak üzere gün gün sıklığını azalttım. Çocuğa annem baktı çünkü ben kısır döngü sürekli kompres emzirme sağma yapıyordum. Bunları yaptıktan sonra mastitim geçiyordu ama ben üstüne iki üç defa daha oldum. Bunların bana katkısı bi daha mastit olunca doktora gitmedim kendim hep bunları yaparak geçirdim. 2 ayın sonunda canıma tak etti ve uyumak istediğim için mememde çok zorlanıyordu çatlamıştı ilerlemesindende korktum sağmayı tamamen bıraktım bi anda. Ve sonra asla mastit olmadım memelerimde yumuşacık rahatladım. Sadece bikaç gece çok sertleşti sonra alıştı