Sonay Yenianne kayıhan ilk defa duydum cnm sizin içinize siniyorsa bence koyun sonuçta evlat sizin ☺ Ben ilk defa duydugum için tuhaf geldi ama tabi sizin fikriniz önemli
EdaMinaKele Yenianne biraZcık ağır gibi ama tabiki ssnin gönlünden geçen ve evladının koyacağın ismi ömür boyunca taşıyıcağını hissederek koymak lazım okul lise yılları falan ☺ Benim oglum olsa demirhan koymak isterim 🤰🏻
Pinaryyim Sonay evet canım kayı boyundan geliyor isim eşim araştırırken gördüm bnde pek öyle isim koyma taraftarı degilim bakalım cinsiyet blli olsunda
Sonay Pinaryyim hadi ya benle eşimde milliyetçiyiZ hiç oyle bi isim duymadım ☺😏 benim kzım olursa ben koyucam inş oğlum olursa eşim Alparslan koyucak . Bitane oğlum var ne kadar milliyetçi olsamda kız olsun istiyorum 😂 Hayırlısı
1PrensAnnesi Yenianne Duha, Yamaç, Eralp, Tuğra bunlarda bulduğum diğer nadir isimlerdi belki beğenirsiniz fikir olsun 💙
Pinaryyim Sonay bizdede kız olursa ben koyucamda erkegide sözde eşim koyucak ama güvenemiyorm ona o yüzden çok dile getirmiyoruö.
-silinmis110- Sonay milliyet cilikten kastiniz nedir milliyetçi olmakla isim koymanin ne gibi bir baglantisi var merak ettim
alparslanliva Sonay aynen benim eşim de asker alparslan türkeşten dolayı alparslan olcak ismi cinsiyetini hayırlısıyla öğrenelim de 🙂
Sonay Pinaryyim sağlıkla ALIN kucağınıza inş ☺ Benim ikinci gebeliğim olduğu için erkek olursa eşimin isim koymasına izin veriyorum kız olursa ben . Benimde ilk gebeliğimde siZin gibiydim oyle isimler konulmasına karşıydım ben ilk ismini Yiğit koydum eşim ikinci ismini Taha koydu . 😍 senin oyle düşünmeni Anlıyorum Haklısın valla 😂 Hayırlısı ne diyim
ParamedikAnne Bizde eşimle milliyetçi duygularda olanlardanız oğlumuza Emir Göktuğ koycaz hayırlısıyla😊
ParamedikAnne Amin inşallah teşekkür ederim😊 size de tuğtegin, tuğra, yağız Alp , bilge kağan isimlerini önerebilirim😊
Sonay ParamedikAnne benim şimdilik belli değil cnm kız olursa Melike Sare koyucam inş eğer erkek Olursa eşim Alparslan koyucakmış ☺ Bitane oğlum var Yiğit Taha eşimle beraber koyduk . Ikincisi bekliyoruz haftaya inş belli olur . 😇
ParamedikAnne Sonay sizin de güzelmiş Alparslan gerçekten çok güzel bi isim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğar inşallah 😊🙏🏻