Yenianne Kızlaaar bi oğlum olucağını öğrendim ve isim arayışlarına başladım haliyle kayıhan ismi nasıl sizce kolay söylenebilir mi ağır olur mu karar veremedim fikirlerinizi alabilir miyim ??😊
Pinaryyim Yenianne canım eşim çok milliyetçi erkençk olursa sanırım bnde böyle isimlerle karşılaşıcam 😭😭😭
1PrensAnnesi Yenianne hayırlı uğurlu olsn oğlunuz hiç duymadığım kulağa hoş gelen bi isim ama söylemi biraz zor bence ☺ Ynede siz bilrsnz☺☺☺ anlamı ne bu arada?
alparslanliva Pinaryyim biZ de eşimle sevgililik dönemimizden itibaren oğlum olursa adı alparslan olcak dedi o şekilde gidiyo aynı o da asker emde aşırı milliyetçi bakalım alparslanımız gelcek mi 🙂
1PrensAnnesi Yenianne anlamı çok güzelmiş 💙 anlamı aynı kolay söylemli isimde bulablrsnz yoksa hayatı boyunca hep ismini kodlayacak
Yenianne 1PrensAnnesi yaaa bakıyorum başka isimler ama hiç hoşuma gitmiyo sanki herkes aynı isimleri koyuyo gibi 🙂
1PrensAnnesi Yenianne Duha, Yamaç, Eralp, Tuğra bunlarda bulduğum diğer nadir isimlerdi belki beğenirsiniz fikir olsun 💙
Pinaryyim Sonay evet canım kayı boyundan geliyor isim eşim araştırırken gördüm bnde pek öyle isim koyma taraftarı degilim bakalım cinsiyet blli olsunda