Sevcanesme melegiminannesi sade ye salatalığı tuzlu yeme yememeye çalış canım çok şişersin elin yüzün özellikle ayakların çok şişer canım tuz yeme
melegiminannesi Sevcanesme valla o kadar tuz yedim ki ama elimde ayağımda şişlik olmadı nedense hatta kilo dahi almıyorum
Mell melegiminannesi canım bende 17. Haftama girdim darısı sana. Bende aşırı derece de salatalık yiyodum tuzlayıp 7. Ve 8. Haftalarda canım sadece tuzlu salatalık istiyodu öyle böyle yemiyodum ama 😂 Sonra benim tansiyonumu bi düşürdü bu kez kalkamadım 1 gün boyunca aşırısı tansiyon düşürüyor ye tabiki ama aşırıya kaçma 😚
melegiminannesi Mell yok kuzum aşırıya kaçmıyorum suan 14 haftalık olduk valla zaman cabuk geciyor 😀 simdi de salatalığı o kadar tüketmiyor o ara midem cok bulanıyot fiye heralde canım onu istiyor o mide bulantımı geciriyotdu heralde
Melikesultan melegiminannesi bende aynıyım hamile kaldığımı bilmşyordum kilo kilo alıp yiyordum hala daha öyle geçengün 2 kilo aldım 1 kilosunu yolda eve giderken yedim 🤣🤣🤣🤰🏻🤰🏻
melegiminannesi Melikesultan ahahhahah afiyet olsun yok ben eve gelince yiyorum özenle soyuyorum biraz kabuğunu kokluyorum özenle kesiyorum yiyorum 😀😀
melegiminannesi BaharSefvan organik pazardan alıyorum canım mide bulantıma aclığımı bastırmama vs o yardımcı oluyor yemeyince kötü oluyorum 😀
Ersozburcin melegiminannesi salatalığın bir zararı yok bende çok yiyorum eşimide alıştırdım artık oda yiyo geceleri sabahları kütürdetiyoruz 😂 ama tuz sıkıntı tansiyon ve ödem problemi yapıyo tuzsuz yemeni tavsiye ederim 😂
melegiminannesi Ersozburcin kütürdetiyoz diyince yine canım cekti evde salatalığı hic eksik etmiyorum artık aniden geliyor salatalık yeme isteği 😀
Denizyadaaras melegiminannesi bende cok yiyorum valla kilo kilo zaten salataligin neredeyse tamami su hic biseycik olmaz 😍😍
BlsnMhmtKvc melegiminannesi bende 11+1 im yaklaşık 1aya yakındır deli gibi salatalık yiyorm hiçte aklima kötü bişey olucagi gelmedi açıkçası bna göre daha iyi salatalik=su yani bnce dewam et 😁😁