mom02636 melegiminannesi hiçbir zararı olmaz yiyebilirsin tabi benim de canım istiyor ama suan mevsimi olmadığı icin inanılmaz tatsız bu aydan sonra güzel çıkmaya başlar sanırım bende bekliyorum valla 😂
melegiminannesi mom02636 kücük olanlardan al ben organik bulamayınca minnak olanlardan alıyorum onlar daha iyi hormonsuz fibi geliyor bana ❤😀
Didemocak melegiminannesi canım ye ama zamanı değil ki hormonlu sen yinede yerken dikkat et tuza dikkat bu haftalarda benim doktorum şeker tuz un yasaklamıştı sende dikkat et
minedmr melegiminannesi Bende seninle aynıydım canım sadece salatalığı aşırı derecede istiyordu ☺️ Ama tuz ödem yapar doktorum bana yediklerime tuz eklemeyi tamamen yasakladı 😬
1ogrencianne melegiminannesi valla o kadar zararlı şeyler yiyen var ki salatalığın hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum sebze sonuçta 😊
23Zumra melegiminannesi senin ki yine iyi ben turk kahvesi aseriyorum resmen gecen gun tatli kasigi ile yedim biraz 😔
melegiminannesi 23Zumra ayyyyy allah seni napsın emiiiii bide kaşıkla yiyosun 😀 gervi şaşırmam bende limonun kabuğunu aşerdim gecen 😀
melegiminannesi BaharSefvan organik pazardan alıyorum canım mide bulantıma aclığımı bastırmama vs o yardımcı oluyor yemeyince kötü oluyorum 😀
melegiminannesi Ersozburcin kütürdetiyoz diyince yine canım cekti evde salatalığı hic eksik etmiyorum artık aniden geliyor salatalık yeme isteği 😀
23Zumra melegiminannesi 😂ay wallah napim kiz yemin ederim tadi oyle guzel geliyor ki demeki asermek buymus aklima cikmiyor 😂🤦♀️