melegiminannesi NhLpRn ben zaten iyice yıkıyorum kabuklarını soyuyorum cünkü diş tellerim var istesemde öyle yiyemem 😀 eşimde benle dalga geciyor baska yiyecek bisey bulamadın mı diye 😀
melegiminannesi denizannee ben 4 e cıktım en fazla 😀 zaten idrar yolu enfeksiyonum vae kronik iyi gelir galiba
Nurcin melegiminannesi kilosu 7 tl oldu ya :) ondan demiştir :p şaka şaka.. Ama sen fazla tuz kullanma yine de
Ssunal melegiminannesi bende salatalik gaz yapar diye biliyorum ayrica tuz son aylarda odem cok yapti bana bende basta tuzlu yiyordum. Ayrica salatalik kilo verdiriyormus diyetisyen söyledi belki o etkiler sizi
Busrababuz melegiminannesi çok tuz kullanma canım o vücudunda şişlik yapıyor hamilelikte önermiyorlar ama salatalığı istediğin kadar ye 😂😂 bıkana kadar
melegiminannesi Busrababuz bakalım ne zaman bıkıcam bi arada havuç remdeleyip tuzlayıp yiyordum ay bu tuzdan ne cektim ben 😀
Utkum melegiminannesi ne zararı olacak çoğu su zaten aşırı tuzdan uzak dur canın istiyorsa ye bence🙃 benimde canım çakti bak şimdi😀
melegiminannesi Utkum ama gece karnım nasıl ağrıdı 4 tane salatalığı tek seferde yiyinc2 😀 ama kabızdım omu cözdü cok sükür 😀
Busrababuz melegiminannesi şimdi değil ama ilerki zamanlarda tuz karşına çıkar ama tatlım dikkat et ben az kullanıyorum çok şükür şişliğim olmadı ama kullanan ark hep şikayet ediyor ayaklarım ellerim şişti diye
lavinya90 melegiminannesi Deletedmom_297 bugün 23+1 tahmini doğum süremiz aynı gözüküyor. Bence beklemez benimki o kadar. Hiç hazırlık yok. 3. Çocuk rahatlığı var 😄
Denizanne melegiminannesi ahaha bende öyleydim o zamanlarda hep salatalık yiyordum sonra birden domateze geçtim muhtemelen farketmiyorsun ama için yanıyor ama tuzlamamanı öneririm ödem yapar mümkün olduğunca tuz kullanma canım tuz zararlı
denizannee Denizanne domates için de çok yeme diyor benim anneler kaşıntı olurmuş genital bölgede 🙄 oldu mu size böyle bisey
melegiminannesi Denizanne bencede tuzsuz iyi ama dün gercekten tuzlayark yemek istedim normalde sade yiyordum
AcemiAnne19 denizannee Küfür ediyor hakaret ediyor sürekli. Sokak ağızı ile. Muhattap dahi olmayacağım, kim beyinsiz olduğunu gösterdi 🤷🏽♀️
Oguzkagan65 melegiminannesi bende her gün üç tane dört tane yiyorum belki ne zararı olacak benim mide yanmama tek iyi gelen şey salatalık
melegiminannesi Oguzkagan65 benim hem mide yanmamı aldıgını farkettim hemde wc ye cıkmak icin doğal ilacım 🙈