Mucizemyoldaaa_ RNurr123 100 gr anca kilo almış normal doğumu bekliycez çok şükür 1 hafta içinde olursa eğer. 40 haftayı bulursa 4 kg’ı bulur ve geçebilir dedi 😅 ama 4 kg da normal doğurursun bence sen diye beni bi cesaretlendirdi 💪🏻
RNurr123 Mucizemyoldaaa_ oo maşallah birlikte normal doğumu bekliyoruz ozaman 🤣 dua edelim tez vakitte gelsinler ozaman😁
Thirtyynovember Mucizemyoldaaa_ ay benim de öyle 😵💫 Bel ağrısı bir gün var bir gün yok, sanki regl olacakmisim gibi ağrılarım var bir haftadır bı geciyo bı oluyo ama sancım falan yok hiç
Mucizemyoldaaa_ RNurr123 bugün sabah gittim geldim. Bakalım bu hafta içi gelmezse diğer randevum perşembe cuma olur yine 39. Haftada
Mucizemyoldaaa_ Rbs06 bugün kalçam çok ağrıdı benimde resmen topal topal dolandım tüm gün. Pilates topunda hareketler yaptım regl gibi arada gelip gidiyor bakalım 39 haftayı bulurum gibime geliyor
Mucizemyoldaaa_ RNurr123 ananas ve hurma yemekten pilates topunda zıplamaktan bezdum🤣 yılmadan devam ama hahahaha
Mucizemyoldaaa_ RNurr123 bende bekliyorum hergün o gün bugün diye ama gelesi yok yerinde rahat 🤣 ister misin aynı gün doğuralım💃🏻