Mucizemyoldaaa_ RNurr123 belim çook ağrıyorr karnımın altı kasığıma yakın yerim de öyle 😬 zor yürüyorum resmenn
Mucizemyoldaaa_ RNurr123 duşumu aldım şimdi pilates topuyla egzersizimi de yaptım ama bana mısın demiyor sırtım desen ayrı bir ağrı iç bacaklarım ayrı bir ağrı artık zor yürüyorum gerçekten
Mucizemyoldaaa_ RNurr123 ben bir tarif buldum bacımm 😁 görsel olarak ekleyim sanada ama doktoruna danışmadan yapma yarın sorucam bende 
ahs-drk25 Yaa merhabalar, sizinle birebir ayni durumdayım, 39. Haftaya girdim, dün nişanım geldi, günlerdir aşırı bel ve karın ağrım vardı ama düzenli değil. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler
Mucizemyoldaaa_ ahs-drk25 merhabaaa benim nişanım da gelmedi yaa herkes yazıyor geldi geldi diye benim gelmedi ya da geldi de fark mı etmedim anlamadım ki 😬
ahs-drk25 Mucizemyoldaaa_ fark etmemek mümkün değil, kahverengi kanlı deniz anası gibi sümüksü upuzun bi şey geldi 😬
Mucizemyoldaaa_ RNurr123 haftaya perşembeye kadar doğmazsa perşembe günü yatışım yapılacak suni sancı verilecek 🥹 dün paylaştığım kürü de sordum dene dedi ama mine çiçeği otunu bulamadım ben koca Ankara’da aramadığım aktar kalmadı 🤣🤣
Mucizemyoldaaa_ RNurr123 aaaa ciddi misinnn nasıl bir şeyy nasıl olduu her detayı benimle paylaş lütfennn şuan tüm pozitif suni sancılı doğum hikayeleri beni motive edebilecek tek şeyyyy
Fenci_9 RNurr123 sağlıkla büyüsün gözünüz aydın darısı bize ben de suni samcıya kaldım son beş gün🤦🏻♀️
Mucizemyoldaaa_ Fenci_9 beklemedeyiz 😂😂 sanki ufaktan da bi beni yokluyor gibi böyle genitalde damar çekiliyormuş gibi bi hissiyat var sizde de var mı
Fenci_9 Mucizemyoldaaa_ benm psikolojik herhalde. üç haftadır her kontrolde ve sonra ağrı sızı sancı oluyor ama yok yalan hepsi. Üç gündür kuyruk sokumu ağrısı var dediğin ağrılar da var ama nst de yok bir şey sıfır ya inanamıyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Fenci_9 Mucizemyoldaaa_ acaba diyorum vajinal muayene yapılsa farklı mı olur açıklık bakılsa kanalda mı onu bile bilmiyorum çarşambaya kadar duamın gücüyle doğururum belki🙈