EsoMom_ Deletedmom_290 amin insallah hepimiz öyle sakın korkmayın hersey olduguna varır kimseden etkilenmeyin bebeğiniz hassas hisseder üzülür strese girmesin anne karnında :)
Deletedmom_290 EsoMom_ ah bebegım ya gün ıcınde çok stres kavga vs denk gelıyoruz ınsanlık halı oluyor
EsoMom_ tahamommy işte bende o figürleri sevmiyorum ne bilim ya sadelik daha güzel unisex oluyor en azından skskxkdkx
EsoMom_ anneoluyorummm103 zıbınları pek önermiyor kimse e bebekte çevremde bi çok kişi ordan alma dedi hep bana
EsoMom_ miracsmom_ bilmiyorum kardeşimin eşi yani gelinimizde önermedi trendyolda bi mağaza var onunkilerni önerdi :)
kubos_ EsoMom_ bende nereye baksam hep ayıcık dinozor hepsi aynı olsun da istemiyorum hala arayıştayım 😂😂😂
Fyzytt EsoMom_ ben genelde e bebekten yaptım hm den bi kaç parça aldım yenidoğan dönemi ve 6 aylığa kadar olan süreçte e bebek gayet mantıklı bence hem maliyet hem çeşit açısından
EsoMom_ Fyzytt öyle güzel seçenek pek yok gittiğim yerde zıbınlarını da çok önermiyor cevremdekiler :)
Fyzytt EsoMom_ nerde yaşıyorsunuz her e bebek mağazasında çeşit yok maalesef büyük dev mağazaları var oralardan almak mantıklı ben öyle yaptım
Pink29 EsoMom_ civil ve lc aldım genellıkle lc urunlerını ozellıkle çok beğendim yumuşacık renk tonları hoş alırken de etıkete dıkkat ettım lc ürünlerınde yüzde yüz pamuk olanları aldım genelde de yüzde yüz pamuk ürünler çoktu
Siiimsim Güzel bir hastane çıkış aldm geriye kalan yenidoğanları ebebekten aldım. Zaten başlarda sürekli evde olucaz 3 ay ve sonrasına daha çok özendim açıkçası. Hala eksikler var tabi beğendikçe alıyorum abladan da unisex çok fazla şey kaldı.
EsoMom_ Siiimsim benim ilk olduğu için pek bilmiyorum bi de kış bebegi olacak görsükce hersey alaşım geliyor 😆😆