EsoMom_ Deletedmom_290 sebebi bilinmeyen bi nedenden ğlesentadan ayrıldı bebegim 40. Haftada o yüzden tansiyon takibi yaptırıyor perinatoloji bana olacağı varsa oluyor her şekilde
EsoMom_ bluemom24 bi yerden buldum arkadaşımın önerdiği bi yer sipariş ettim ayaklı tulum 0-3 ay daha almam hızlı büyüyor bebişler zaten :)
ttazeannee EsoMom_ E bebekten aldım hepsini E bebeğin ürünleri çok güzel kaliteli ve pamuklu Kızım bir buçuk yaşında geçen seneden büyük alıp hala giydirdim kıyafetler var taş gibiler hala. Civilin ürünleri de güzel onlar da pamuklu. Bugün Lcw den siparişlerim geldi kızıma bir kaç takım almıştım bir daha asla almam hepsi naylon karışımlı. Bebekler için kıyafette en önemli şey kumaş kalitesi ve pamuklu olması bence
EsoMom_ ttazeannee sorun orda işte kız çocuklarına göre var her yerde ama erkek bebeklere göre güzel olan şeyler nadir her ayıcık araba figürleri var sade pek yok oralarda
EsoMom_ Deletedmom_290 amin insallah hepimiz öyle sakın korkmayın hersey olduguna varır kimseden etkilenmeyin bebeğiniz hassas hisseder üzülür strese girmesin anne karnında :)
Aaaa9698 Deletedmom_290 hangi sitelerden alıyorsunuz acaba ben shein falan çok beğeniyordum ama hiç alışveriş yapmadığım için bilemedim
Deletedmom_290 Aaaa9698 sheın den Soyledım çoğunu ıstemedın begenmedım seyın ıadesı yapılıyor ürün gondermuyorsun ama ürün hoşuna gıtmesse ıadesı yapılıyor suanlık 0-3 ay yeterı kadar aldım bana kalsa bır sürü şey alıcam okdr güzeller ama sonra olmaz Dıye yeterı kadar aldım
tahamommy EsoMom_ e bebek ve civilden aldım bende, ama mağaza gezmedim valla, trendyolda indirim gördükçe aldım, benim bebe de erkek dinazorlu ve arabalı modeller var hep 😅
EsoMom_ tahamommy işte bende o figürleri sevmiyorum ne bilim ya sadelik daha güzel unisex oluyor en azından skskxkdkx
Aloska staRmama zaten lcw nin fiyatları hm ile yarışıyor balım bende hep sepetime hm ekledim cinsiyet belli olduğu gibi alacağım hepsini en azından pamuk ve birçok sertifikası var hem de kaliteli
staRmama Aloska evet tarz olarakta çok seviyorum. LCW’nin malları biraz kalitesiz geliyor bana kumaşı vs
Aloska staRmama bana da öyle balım bir kere yıkasan sünecek gibi duruyor kalıpları da bir garip e bebek desen onu da hiç beğenmedim yani 500 tl tulum ama dandik hm de 600 tl ama kaliteli o yüzden model buldukça hmden alacağım
miracsmom_ EsoMom_ ben e bebek bizim buradaki bebek mağazaları bir bebek ve özellikle modamızbir den baya body tarzı falan aldım ama çok sade vs değil ayıcık vs 🥰🥰
Bestmommmm EsoMom_ hm ve zara ya bakabilirsin daha sade ve minimal desenleri var bende oralardan alıyorum genelde erkek bebeğim olucak allahın izniyle 38+3 😊
EsoMom_ anneoluyorummm103 zıbınları pek önermiyor kimse e bebekte çevremde bi çok kişi ordan alma dedi hep bana
ttazeannee EsoMom_ aynen genelde aynı tarz oluyo zaten bu çocuk kıyafetlerini neden boydan aşağı hayvan oyuncak vs figür ile doldururlar anlamıyorum. Dümdüz dik git işte ya