EsoMom_ Beren_24 kendi mağazaları da var internet sitesi de var trendyolda da var galiba ama kumaşlarımı beğeniyor cevremdekiler
Fundamesut Ben welcome baby den alışveriş yapmıştım açıkçası carters falan var güzel takımlar geliyor hastane çıkışı için daha öncesinde betüşün hediyeliklerine yaptırmıştık çok memnun kalmıştım vaktim var henüz fiyat almadım
EsoMom_ Fundamesut isimli yapamicagım için şimdiden alayım hastane çantamı artık hazırlayım dedim geri kalanları e bebekte gider alırım zaten :)
Fyzytt EsoMom_ nerde yaşıyorsunuz her e bebek mağazasında çeşit yok maalesef büyük dev mağazaları var oralardan almak mantıklı ben öyle yaptım
EsoMom_ Siiimsim benim ilk olduğu için pek bilmiyorum bi de kış bebegi olacak görsükce hersey alaşım geliyor 😆😆
Siiimsim EsoMom_ sizi çok iyi anlıyorum kızım aralık sonu doğdu ben bu çocuğa ne alcam ne giydircem diye aglamıştım hamilelikte 🤣 zamanlar oturuyor insanın kafasında her sey
Beren_24 EsoMom_ Trendyolda çok çeşit yok gibi instagram daha çeşitli takip ediyordum ama dolandırıcı olmasından korkuyordum 🙈
ttazeannee EsoMom_ aynen genelde aynı tarz oluyo zaten bu çocuk kıyafetlerini neden boydan aşağı hayvan oyuncak vs figür ile doldururlar anlamıyorum. Dümdüz dik git işte ya
EsoMom_ kubos_ bende iki gün sonra oluyorum yeni başladım bazı şeyleri almaya 32 de hazırla ne olur ne olmaz :)
Deletedmom_290 Aaaa9698 sheın den Soyledım çoğunu ıstemedın begenmedım seyın ıadesı yapılıyor ürün gondermuyorsun ama ürün hoşuna gıtmesse ıadesı yapılıyor suanlık 0-3 ay yeterı kadar aldım bana kalsa bır sürü şey alıcam okdr güzeller ama sonra olmaz Dıye yeterı kadar aldım
Deletedmom_290 EsoMom_ ah bebegım ya gün ıcınde çok stres kavga vs denk gelıyoruz ınsanlık halı oluyor
EsoMom_ Deletedmom_290 illlaki oluyor ama bebeginzke hep konuşun benimki konuşturmaya fırsat vermiyor sert vuruyor biz genelde kavga ederek anlaşıyoruz oglusumla skksskskd