EsoMom_ Ehjfjsjs evet e bebekte de var ama hep desenli bende desenli istemiyorum unisex olsun istiyorum o yüzden sade kumaş olanların arayışındayım :)
Ehjfjsjs EsoMom_ Hepsiburada dan olabilir yada Trendyol unisex bebek kıyafetleri yazınca çok güzel şeyler çıkıyor ama kalitelerini bilemem fiyatları da 300-400 civari
EsoMom_ penbe_karisi kaşık ağrım var zaten sırtım belim hafiften vuruyor alpaslan da kasıkta hareket ediyor o zorluyor beni :(
EsoMom_ Ehjfjsjs trendyolda göründüğü gibi olmuyor hepsi burada da yenidoğan olunca insan korkarak alıyor elbiseleri hassas oldukları için :)
Annelik-2 EsoMom_ e bebekte bulursunuz bende ordan aldm baya seçenek var bende ortak renk ve sadeden yanayım genel olarak istediklerimi buldum bence gçz atın sizde bulursunuz
EsoMom_ Annelik-2 e bebeğe zaten gidicem alışverişimi assıl orda yapıcam şimdiden bakayım aklımda bulunsun alayım bi kaç tane diyen düşündüm bende sade desensiz seven biriyim kendi giyimimde eşimde öyleyiz hem desensiz unisex oluyor daha iyi oluyor :)
Ozgemlym EsoMom_ canım cigitin ürünleri çok güzeldir bir bak istersen ilk kızımada ordan çok aldım hatta 5.5 yasında hala alıyorum 😊
Deletedmom_290 EsoMom_ yurt dışı sıtelerınden Sıparıs ettım hem model olarak çok seçenek ve farklı modeller var hemde Burdakıler hep aynı düz model çok begenemedım yurt dışı sıtelerındekıler daha görsel olarak hoşuma Gıttı hatta bebegım büyüse onları atmaya vermeye kıyamam
EsoMom_ Deletedmom_290 yurt dışında da bir ay süresi var gelmesini beklemek zor nasıl kumaşları bilmeden zor oluyor ya
Deletedmom_290 EsoMom_ bana 10-15 gün ıcınde gelıyor bazen 7 günde ben erken başladım almaya oyuzden sorun olmadı Benım ıcın daha çok hoşuma Gıttı ordakıler bu arada sızınde zamanınız var aslında alabılırsınız
Deletedmom_290 EsoMom_ kumaşlarını yorumları okuyup almak lazm çok ucuz ürün alırsanız ucuz kumaş gelıyor ama çok güzel ürünler aldım turkıyedekılerden saha güzel çoğu daha dün kargomdan gelen bır bebek Gecelık bır bebek havlusu Bıde Müslin solemısım oyuncaklarınıda ordan aldım
erikarpuz EsoMom_ ebebek lcw h&m civil modellerini beğenmiyorum erkeklere göre hiçbir şey yok ya maviler çok cırtlak geliyor bana her şeyi yeşil kahverengi oldu 😂
EsoMom_ erikarpuz benimde lacivert kahverengi grilerle dolacak galiba arada krem rengi de var kakzjssksk
Aaaa9698 Deletedmom_290 hangi sitelerden alıyorsunuz acaba ben shein falan çok beğeniyordum ama hiç alışveriş yapmadığım için bilemedim
EsoMom_ Deletedmom_290 bi çoğunu hallettim benim Bebişten korkuyorum 29+4 um ama erken gelmeye niyetli doktorumuzda 37 de almayı planlıyor bebek erken gelmezse ama şimdiden herkesi korkuyor o yüzden şimdiden hızlıca heraeyi halledeyim bekleyim istiyorum öncesinde başlamak isterdim ama ilk gebeliğimde dpguma yakın kayıp yaşadığım için bi hazırlık yapmadım bişey olur diye daha yeni başladım :)
Deletedmom_290 EsoMom_ o benım ılk gebelıgım oldu halde o kaygı var hala var 25. Haftam ama ıste olabılıyor Demekkı
EsoMom_ Deletedmom_290 sebebi bilinmeyen bi nedenden ğlesentadan ayrıldı bebegim 40. Haftada o yüzden tansiyon takibi yaptırıyor perinatoloji bana olacağı varsa oluyor her şekilde
bluemom24 Ben bol bol tulum almayı düşünüyorum ebebekten aldım lcw’dan da alacağım güzel tulumları var yenidoğan olarak herkes 4-5 takım al çok çabuk büyüyor diyorlar birde büyük doğarsa bebek hiç giyemiyormuş o yüzden geri kalanını 3 aylık alacağım
EsoMom_ bluemom24 bi yerden buldum arkadaşımın önerdiği bi yer sipariş ettim ayaklı tulum 0-3 ay daha almam hızlı büyüyor bebişler zaten :)