dedimolabilirrr EsoMom_ zaten çok bişey alma 0-3 5,6 zıbın takımı, newborn tulumlardan 4,5 tane çok yeterli olur ilk iki ay sonra 3-6ya geçersin erkek çocukları iri oluyor genelde belki ilk aydan sonra bile 3-6ya geçersiniz 🙈
dedimolabilirrr EsoMom_ aynen bence de 😅 kasımın kaçı görünüyor doğumun bende kasım 25 gibi görünüyor 🙈
EsoMom_ dedimolabilirrr normal sartlarda 29 Kasım ama 37+ da dpguma alınacağım için 8 ile 15 Kasım arası :) sezaryen olacağım için :)
dedimolabilirrr EsoMom_ yaa benim de mecburi sezeryan olacak ikinci olduğu için ama 38+ları görürüz öyle alırız dedi doktorum inşallah bi sıkıntı çıkmazsa tabiii , sağlıkcskla kucağımıza alırız inşallah 💕
EsoMom_ dedimolabilirrr insalllah canım :) bana kilosu iyiyse 8 kasımda 37+0 da alırız demişti doktorum benim ikinci sezaryenim ama ilk çocuğum olacak ilk gebeliğimde sorun yaşadığım için erken almasını söyledi perinatoloji :)
dedimolabilirrr EsoMom_ anlıyorum en iyisini doktorun bilir zaten 37de gelişimini tamamlamış oluyor bir risk varsa daha erken almak istiyorlar doktorlar daha çabuk kavuşacaksınız siz 🫠
EsoMom_ dedimolabilirrr evet ama heyecan bastırıyor deli gibi zaman çok çabuk geçti daha dün öğrenmiş gibiyim resmen 2 ay kaldı şaka gibi 🥰🥰🥰
dedimolabilirrr EsoMom_ ayyy o zaman bir bana geçmiyor demekkiii 😅 ne gece ne gündüz uykum var zaman hemen geçsin doğsun da bari onunla uykusuz kalayım değsin 🥲
EsoMom_ dedimolabilirrr vallla orası öyle insan aşırı heyecanlanıyor her girdiği siteden bi ton şeyler almak istiyor ama işte sksksks
Ehjfjsjs EsoMom_ civilden aldım 5 li takım yeni doğan kumaşlarıni çok begeniyrm yeni doğanın h&M den bide jokerden zibinlari öneririm 5 al 4 öde oluyir hatta baya uyguna geliyor :)) ebebekten tulum aldım cinsiyet kız ama erkeğe de ebebekte tek renk güzel ürünler var abiminde oğlu var ona ordan aliyrm
EsoMom_ Ehjfjsjs evet e bebekte de var ama hep desenli bende desenli istemiyorum unisex olsun istiyorum o yüzden sade kumaş olanların arayışındayım :)