Panikprensesveyediataklar araspoyraz ay Rabbim ikimizin de gönlüne göre versin. 🥹 evet o tekniği duymuştum😊 bakalım gösterecek mi saklayacak mı kendini çok heyecanlı bi süreç
Panikprensesveyediataklar yasen1 aşkım iki bacağın arasında çıkıntı var gibi geldi bana ama bilmiyorum da çok anlamam 🥹🙈🙈🙈
seher_3590 Ayfersalih28 merhaba 8.haftada bir tahmininiz olmuştu şimdi 10nhaftalik tekrar tahmin ıstiyorum sizden🥰
Panikprensesveyediataklar seher_3590 ay bence tatlış bi kız geliyo gibi doğdu içime. Siz de benim bebiş için tahmin yaparmısınız🥹
seher_3590 Panikprensesveyediataklar ayy hayırlısı olsun burda tahmini tutan arkadaşlar hep erkek dediler bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun🫠🥰
Panikprensesveyediataklar seher_3590 hissiyat geldi nedense maalesef anlamıyorum 🥹 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin🥰
Panikprensesveyediataklar nerm629_ ay bende minik bi çıkıntı var gibi bakınca ulturasonda ama bacağı mı bilemedim 😄🥰
Ayfersalih28 seher_3590 kese degisiyir bebek değişiyor doktor bile hafta hafta farklı diyor cnm Bebek buyudukce cinsiyeti oluşuyor 8 haftalikken erkek gibiydi Bu haftada sanki çıkıntı yok Benimkisi tahmin
seher_3590 Ayfersalih28 evet canım ama bu haftada nubu belli olur.mu ki zaten görüntüyu cok küçük almış bende anlayamadım ama yinede erkek diyolar sorduğum sayfalar hayırlısı olsun🫠
Ayfersalih28 seher_3590 aslinda kafa yapısı biraz size bağlı sizin kafanız nasıl büyük.mu kucuk mu iri mii 😍😍😍belki de onların dediği gibi erkekte olabilir Ama ben bu fotoğraf bakinca kıza benzettim
seher_3590 Ayfersalih28 mesela nubu görüyor musunuz bakınca merak ediyorum.bende anlamaya çalışıyorum ama 🫠