seher_3590 Ayfersalih28 mesela nubu görüyor musunuz bakınca merak ediyorum.bende anlamaya çalışıyorum ama 🫠
Ayfersalih28 seher_3590 nub dedigi aslında çıkıntı sanki bana göre yukarı bakiyor gibi doktor hiç tahminde bulunmadı mi
Glcn19 Seymatrkay nasıl anlıyorsunuz çok merak ediyorum kesesinden mi 11+2 olduk bugün doktor 15 gün sonra gel cinsiyetine bakalım dedi ayaklarını ve kolları gördük bugün
Seymatrkay Glcn19 Kız ne anlaması 😀 gördüğüme güya yorum yapıyorum. Benimkinin cinsiyetine de kız diyorum😀 anladığımdan değil. Anneme diyorum. Gülüyor 😀Hayırlısı olur inşaallah
seher_3590 Ayfersalih28 nasıl yani yukarı bakıyor gibi doktor daha erken 2 3 hafta sonra tahminde bulunucam dedi yukarı doğru bakıyorsa erkek olmuyor mu o zaman anlamadim😊
Glcn19 Seymatrkay ☺️☺️kimisi keseden anlıyormuş yani öyle duymuştum ondan sordum ben kız hissediyorum yada kız istediğim için öyle hissediyorumdur bilmiyorum 😍😍
Panikprensesveyediataklar Kızlar az daha tahmin edin bakalım. Kimler nelere göre tahmin ediyor yazarsa sevinirim 😊🥰