araspoyraz Panikprensesveyediataklar Bebeğin duruşuna göre tahmin edilmesi durumuna yanliş söylemezsem inşallah. Nub tekniği deniliyordu Yani bana da kız gibi geldi inşallah benim de iki erkekten sonra sürpriz olur da kizçem olur 🌸
Panikprensesveyediataklar cylnboran04 ayyyy heyecan yaptım benim içime erkek doğuyor. Neye göre kız sizceee içinize mi doğdu 🥹😚
Panikprensesveyediataklar cylnboran04 evet ilk gebelik 🥹 çok merak ediyo insan Rabbim sağlıklı nasip etsin öncelikle tabi ☺️☺️
Panikprensesveyediataklar Ayfersalih28 11+5 daha ay doktor da tahmin falan hiçbir şey demedi yaaaaaa 💗🥹🙈🙈🙈🙈
Panikprensesveyediataklar Ayfersalih28 ayyy teşekkür ederim yorumunuz için çok heyecanlı acaba ne olacak 🥹
Ayfersalih28 Panikprensesveyediataklar daha küçük annesi 14 ten sonra netleşiyor 😍bizim tahminimiz kız
araspoyraz Panikprensesveyediataklar Doktorlar 13 te söyler ama bebeklerin göstermeme gibi durumları oluyormuş , vajinadan da bakiliyormus daha net sonuç veriyomus daha önce hiç vajinadan ultrason bakılması bende
Panikprensesveyediataklar Ayfersalih28 yaaaa 🥹😍 teşekkür ederim yorumunuz için ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum 😇
seher_3590 Ayfersalih28 merhaba 8.haftada bir tahmininiz olmuştu şimdi 10nhaftalik tekrar tahmin ıstiyorum sizden🥰
Panikprensesveyediataklar yasen1 aşkım iki bacağın arasında çıkıntı var gibi geldi bana ama bilmiyorum da çok anlamam 🥹🙈🙈🙈
Panikprensesveyediataklar araspoyraz ay Rabbim ikimizin de gönlüne göre versin. 🥹 evet o tekniği duymuştum😊 bakalım gösterecek mi saklayacak mı kendini çok heyecanlı bi süreç