Yektek22 Yazmelegi_ gittim açlık ve tokluk değeri istedi verdim ikisi de çok güzel geldi hiç sıkıntı yok diyet yap sadece dedi şekerden uzak durarak
Yektek22 kbrkkk gittim dahiliye doktoruna muayne etti açlık ve tokluk şekeri istedi verdim açlık 94 tokluk 92 geldi hiç sıkıntı yok sadece diyet yap şekerden uzak dur dedi
Yektek22 Ecmsyl ben gittim dahiliye doktoruna açlık ve tokluk istedi açlık 94 tokluk 92 geldi çok beğendi ilaca vs gerek yok diyet yap yeterli dedi. Bebeğin suyu normal kilo boy haftası ile uyumlu çok şükür
alyahanimm Yüksek çıkmış şekerleriniz önce diyetisyene yönlendirir eğer diyetle düzelmezse insülin kullanırsınız
Yektek22 alyahanimm bugün gittim dahiliyeye açlık ve tokluk çok iyi geldi. Açlık 94 2 saat sonraki tokluk 92 geldi doktor ilaca gerek yok dedi
nrla Yektek22 merhaba benim de şeker sorunum var da. Açlık 104 çıktı 10 haftalık gebeyim şeker yüklemesi yapıp tekrar bakacak dahiliye uzmanı. Sizin ki yüksekken nasıl düştü anlamadım. Çok kaygılıyım bende şu an.
Yektek22 alyahanimm doktor öyle istedi 1 saat sonraki tokluğu evde ölçtüm gitmeden zaten o da iyi geldi 100 dü.
Yektek22 alyahanimm yani sormak istediğim şu benim şeker yüklemede yüksek geldi ama günlük hayatta böyle normal geldiği sürece sıkıntı olmaz değil mi ?
alyahanimm Yektek22 şeker ölçümü yapıyorsunuz değil mi gün içinde? Bu şekilde 90-100 bandında gelmesi sorun olmaz ama 140 üzeri çıkarsa tokluklar bebek de çok kilo alır erken doğum olabilir ve başka şeyler de olabilir
happyflowers Yektek22 seninkiler prediyabet değerleri arasında yani o da sıkıntılı dikkat etmezsen diyabetin olur