mavideniz9696 ben mi cahil ve ilgisizim ? Daha dün şeker yükleme testi olup yüksek çıktığı için öbür gün sabah dahiliyeye koştum 3 saat boyunca benimle ilgilendi doktorum ve aşırı ilgiliydi şeker sonuçları bugün çok güzel çıktığı içinde dikkat etmekten ve ayda bir kontrole gelmekten başka bir şey yapmana gerek yok dedi. Bunun üstüne daha ne yapabilirim? Cahil dediğiniz kişi 6 yıllık öğretmen ve sizin gibi usul,görgü konuşma bilmeyen kişiler olmasın diye çocuk eğitiyor 🙃🌸 bana verdiğiniz ilgi yorum için tabi ki teşekkür ederim amacım sadece doktorum anormal bir durum görmediğini şuan sadece dikkat etmemin yeterli olduğunu söylediğini belirtmekti. Gittiğim doktorda acıbadem de prof bir doktor ilgisiz ilgilenmedi demeniz hoş değil sizden benden kat kat daha fazla bilgiye sahip sonuç olarak. Ayrıca bugünkü çıkan sonuçlarımi kendi kadın doğum doktoruma attım ve o da sonuçlar Süper gözün aydın sadece dikkat et bundan sonra yediğine ictigine dedi.iki prof doktorun söylediği yanlış sizinki doğru olacak hali yok.Neyse yine de teşekkürler