zetabloom Seyda-06 bende oraya gidiyorum cok güzel çevrem de oraya gitti memnun kaldılar Valla aynı şey dogum bu yani Tutup ta özele 80 bin vs vermek bana akıllıca gelmiyor
Seyda-06 zetabloom ben ilk doğumumu orda yaptım gayet güzel ilgi alaka gördüm o yüzden tekrar burayı tercih ettim
zetabloom Seyda-06 15 haftamdayım ☺️☺️ Her 1 vaya 2 ayda bir degişiyor sanırım ameliyat ekibi orda öylemi bilginiz var mı bu konuda Ay insallah iyi bir ekibe denk gelirizz Ben sezeryan olacagım bu arada
Sabihak 27 haftalık hamileyim sincan lokman ile sincan koru arasında kararsızdım ama lokman da ekipmanlar cihazlar yeni diye seçtim özel sağlık sigortam var fiyat bilmiyorum o yüzden
susaMom_ Sabihak Sincan lokman yerine akaya gitmenizi öneririm kendi deneyimlerimden dolayı diyorum bunu akaya arkadaşım gitmişti memnundu
filiz8363 BaharU A lıfe var her şubede fiyat değişiyor ben 32 buçuğa almıştım paketi şuan 55 falan olmuş
Hizliveofkeli Doktorumun kendi kliniği var. Doğum muhtemelen koruda olacak. Yaklaşık 100 bine falan geliyor.
Seyda-06 zetabloom hiç bilmiyorum ama geçen doğumhaneye girmem gerekti doktorlar da değişiklik olmuş tabiki 4 sene geçti çünkü ama ebeler ve hasta bakıcılar aynen duruyordu
zetabloom Seyda-06 ikili tarama sonucunuz nasıl geldi Ben 2 hafta önce yaptırdım yüksek risk cıktı Sıvı alma parça vs önerdi fetal dna yaptırdım bende Sizde nasıl ilerledi durum Hayır benim de 1. Cocugumu orda dogurdum yine ozmanlarda da yüksek risk cıktı sıvı aldırmıştım:/
ikball1 Seyda-06 detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptınız ve radyoloji yerinde mi yoksa kadın doğum polikinlik 2 katta mi yaptırdınız 2li tarama sonucu kac haftada cikti bana 2 haftada cikar dedilerde erken de cikma ihtimali varmi