Hasharia ben normalde etlıge gıdıyordum son dakıka dogum ıcın sanatoryum eğitim arastırmaya gıttım ama ben begendım banada ırı bebek buyuk ıhtımal sezeryan olursun dıyolardı ama normal yaptım aksam 7de yatısım verıldı ertesı gun 13:50de dogum yaptım genel olraka begendım doktorlarda elif hanımı ozellıkle cok ıyılerdı bı ıkı tane suratı asık asıstan doktor vardı banada denk geldı ama cok sıkıntı yasamadım tek kısılık odada dogum yaptım aynı kaldıgınız odada dogum gerceklesıyor sezeryanı bılemem tabı 2ay oldu işitme cıhazları bozuktu bebegıme yapamadılar baska hastaneden randevu alıp yaptırdık umarım tamır olmustur genel olarak ıyıydı dogumdan sonra lohusa odasına alınıyorsunuz orasıda tek kısılıktı benım ama bazen ıkı kısı kalınabılıyormus allahtan denk gelmedı tek kaldım tek sıkıntım sütüm pek gelmedı gece hemsıreler uyudukları ıcın kalkmadılar sadece o konuda bıraz sıkıntı yasadım temızdı dusu pılates topu yanınızda esınızde veya bı baskasıda kalabılıyor sadece dogum anında cıkartıyolar