susaMom_ BaharU 2 kişilik odada kalsanda aynı şekilde eşin girebiliyor ama sürekli koridora çıkması falan başkalarını rahatsız etmesin diye ona dikkat edilmesi isteniyor
lilyum_ BaharU dogumu yaptığın oda yani sanciyi çektiğin oda tek kisilik. Dogumdan sonra ben tek kişilik odada kaldım. Cift kisilik de var ama o gün çok yoğun olursa oraya veriyorlar. O da şans işi biraz
mmedinestlms BaharU ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana benim de ilk doğumum oldu etliğe de gidiyordum ama çevremden kimse etlikten memnun kalmayınca Bilkente kayıt açtırdım iyiki de açtırmışım
gorkemakdmr matelove bende necati hocanın takiplisiyim peki hafta içi mesai saatleri içerisinde kontrol aşamadında doğumun başladığı anladığı zaman kendi takipli doktorunuz girmiyor mu bilginiz var mı
matelove gorkemakdmr o konuda bilgim yok ama tahminim yine nöbetçi doktor giriyordur çünkü poliklinikten öğle arası dışında ayrılmıyorlar. Her gittiğimde sorayım diyorum bunu unutuyorum 🙈
kurtttttt mmedinestlms sezaryen dikişleriniz yapıştırmamı oldu peki ben farklı şeyler de duyuyorum o yüzden merak ettim
mmedinestlms kurtttttt maalesef bende normal dikme aynı gün doğum yaptığım hastenede arkadaş edindim 3 kişi aynı gün doğum yaptık ama ben acil sezeryana alındım gece olduğu için belki ondan dikme oldu ama diğer dediklerim yapıştırma oldu
Rbs06 BaharU sevk etmek degılkı acıklık 4cm olmadan alamıyoruz dedıler sancım nısanım geldıgı halde gıt eve dedıler duramayınca baska hastaneye basvurup orda dogum yaptım asla bırdaha ugramam
BaharU Rbs06 çok geçmiş olsun haklısınız valla zaten doğum zor bi olay bide böyle işlerle uğraşıyor insan
gorkemakdmr matelove inan bende aynı şekilde sormak istediğim çok şey oluyor unuttuyorum yada necati hoca direk diğer hastaya geçmiş oluyor
matelove gorkemakdmr aynen aynen, o kadar yoğunki bişeyde diyemiyorum adama 🙈 hepte telefona yazıp gidiyorum unutmayım diye unutuyorum 😂 böyle gide gele doğuracam zaten 😂😂
dilek190 Petrikor1 bende müjde hanımda takipteyim fakat tamamlayıcı saglık sigortam var acaba dogumdan sonra ekstra ücret çıkarmı