BaharU bende özel çok araştırdım ama sgk anlaşmaları olmadığı için güvenemedim çünkü ihtiyacı olmasa da günlük para almak için küvezde yatırabilirler diye düşündüm ve bunu çok duydum o yüzden özel araştırısanız da bence sgk anlaşması olması gerekiyor ben güvenemediğim için kendi konforumdan ödün verip yeni doğan ünitesinin çok iyi olduğunu duyduğum Bilkent şehir hastanesini seçtim, doktor tercihi yapamıyorsun şansına kim gelirse artık ben yine de sürekli aynı doktora muayene olmaya çalışıyorum belki rica minnet doğumuma gelir diye ama muhtemelen öyle bişey olmaz çünkü çok fazla doktor var ama güvenilir diyorlar, odaları da 1 veya 2 kişilik oluyormuş o da şansına nasıl olursa ama refakatçi olarak eş kabul edilmiyormuş ben orda doğum yapan birine de sordum eşimden başka kimsem yok diyince onun eşini tek kişilik oda boş olduğu için kabul etmişler ama erken doğummuş ayrıcalık tanınmış olabilir, tamamen şansa bağlı devlette doğurmak ama normal doğum öncelikli olduğu ve bebekte herhangi bir sorun olduğunda bütün imkanları ve çocuk bölümleri bulunduğu için bilkenti seçtim