Blueeberryy kimchikimdi az kaldi asko sabret son zamanlarin cik disari dolas kocanla fotoğraf cek bol bol 😍😍😍
kimchikimdi Blueeberryy Ayy son zamanlarda yapiyorum 🥹 Ama Adana sicagi bitiriyor soğudum disari cikmaktan😂
Zge12 kimchikimdi doğumdan bigün önce mutfakta yağ döküldü halıya yerlere kimse yoktu o sıra yanımda 1 saat orayı temizlemek için uğraştım ertesi gün 2 cm açılmam vardı şansıma 😀 bakalım bunda nasıl olcak 37 ye girdim bende
[silindi] kimchikimdi korunmasız ilişki, YouTube da activating labor egzersizleri, eğile eğile yorula yorula temizlik 😅
ppmerlina kimchikimdi bende de az idrar yolu enfeksiyonu var aşk sende halen var mı? Sık sık idrara çıkıyor musun
Baklavaseverim kimchikimdi Ne demek aşkım inşAllah artık gelir beben hayırlısıyla ben bile bekle bekle sıkıldım senin yerine 🤣🤣
Zge12 kimchikimdi amin aşkım hep beraber sağlıcakla kucağımıza alalım sil kuzum sil ben şuan öyle yapıyorum elimle siliyorum hep
[silindi] kimchikimdi kuzum ilişkiyi de dene baya işe yarayan olmuştu yazıyorlardı buraya. Bir de temizlik yaparken yerleri elinle silmen gerekliymiş açılma olması için
kimchikimdi [silindi] Enfeksiyonum var bu yuzden canim asiri yanıyor o yüzden esim pek yanaşmıyor daha ilerler diye hayatim yerleri sileyim en iyisi 🥹
[silindi] kimchikimdi ben 37de başlamıştım 38de kız ters dönğnce bıraktım, kendim yapamamıştım zaten eşim yapmıştı
kimchikimdi [silindi] Merdiven inip cikicam birazdan sonra sıcak suya falan girerim tüm tuşlara basacam bugün 😂