Cakalllsebahat-0 kimchikimdi bol nefes egzersızı, yürüyüş, aksak yürüyüş, doğum başlaması yada tetiklemesi için korunmasız cinsel ilişki , ördek yürüyüşü tarzında çömelmek squat yâda varsa pilates topu hareketlerı bunlar çok etkili
kimchikimdi Cakalllsebahat-0 İlişki hariç hepsini yapiyorum canim bugün yine hepsi olmasada yapicam çok teşekkür ederim 🎀
kimchikimdi asil15 Kızz demeyin öyle başımın etini yediler her gün dogur artık dogur dogur diye çevremdeki herkes benden önce yaptı bi tanesi de yarın sabah sezeryana alınıyor ben kaldım 😂😂
asil15 kimchikimdi kolaysa siz dogurun de askim bu seferde Allah korusun ters döner sen en iyisi uslu uslu 1 hafta daha bekle belli geç gelicek bu bebis
LadyX kimchikimdi her şeyi denedim hiçbir şey işe yaramadı. O kadar uğraştım ki gelse benimki gelirdi. Bebek ne zaman ve nasıl isterse öyle geliyor
ppmerlina kimchikimdi bende de az idrar yolu enfeksiyonu var aşk sende halen var mı? Sık sık idrara çıkıyor musun
kimchikimdi ppmerlina Bu son zamanlarda çok arttı hayatim, geçmedi de 4 5 kere toz antibiyotik içmiştim ondan önce disim agriyor diye 5 6 gun agumentin içmiştim ona rağmen geçmedi. Gun içinde yeri geliyo 4 5 kere ne olur ne olmaz diye ic çamaşırı bile değiştiriyorum yok yani