deryakrgz Deletedmom_290 ben normal yapmayacağım bebeğin gelmesine bağlı o bazıları 39+ bazıları 40+ 🤗
Deletedmom_290 cennetmelegininannesi cennetmelegininannesi uf çok yenı masallah allahtan ben 2. Ay hamıle olduğunu anladım oyuzden o donemı ıstemeden atlatmışım ınsan bılımce sabırsızlanıyor
Deletedmom_290 merizerdem ılk zaman Benımde oleydı zamanla alışıyorsun ve bu severde bebegını ozluyorsun
Gizemizmir35 Deletedmom_290 en son 35 haftalıkken söyledi 3070 gr arada 1 hafta sonra gittiğim için söylemedi Tekrar Pazartesi gideceğim o zaman söyleyecek 🙂
Deletedmom_290 Gizemizmir35 maşallah Benımde 24. Hafta 600 gr dedı ama net anlmadım normal mi acaba doğumda 3 kilo cıvarı olur dedı
Mommysangels sibelzullu ayy hadi bakalım sağlıkla gelsinleer yazcam sende unutmaa😅😅 varmı ağrı baskıı
Deletedmom_290 pinar_shnlii7 doğurunca haber ver bu posta olurmu nasıl gectıgını normalmı olucak sezeryanmı acaba arkadaşım 41 hafta doğurmuş ozaman Senınkı gelmek uzeredır
pinar_shnlii7 Deletedmom_290 şuan her şey normal bir şey olmazsa pztesi suni vereceklermiş korkuyorum daa