Hicran94 G-l-y ya bu sorun bir bende var sanıyorum ya hiç iştahım yok yemek lafını duyunca bile migdem bulanıyor 7+2yim bende
G-l-y Hicran94 Senin şuan böyle olman normal canım yolun başındasın ilk aylarda bulantı iştahsızlık çok oluyor ilerki aylar da açılabilir yada dediğim gibi herzan nasıl yiyorsan normal seyrede de bilir
Hicran94 [silindi] bir an önce o evreye geçmek istiyorum. Sırf migdem boş kalmasin daha çok migdem bulanmasin diye yiyorum zorla yoksa hiç yiyesim yok.
[silindi] Hicran94 Evet evet benim de öyleydi ama 12 haftalıktan sonra yavaş yavaş iştahım açıldı şimdi de doymuyorum 😂
husna_tmt zehraakyol merhaba haftalarımız aynı acaba bebeğiniz hangi pozisyonda benimki şuan makatmış endişe ediyorum
Kkksss husna_tmt korkmayın benim de 25. Haftadan beri makat geliş duruyor. Hareketlerini hep karnımın altlarında hissediyorum. Doktora sordum bebeklerin sadece %3ü doğuma kadar pozisyon değiştirmezmiş geneli dönüyor dedi
zehraakyol husna_tmt endişe etme daha şuanda gitmedim kontrole en son benimkide makatti donerler merak etme