gurs [silindi] 12+6 haftalığız mide bulantısından kilo vermiştim baktığımda başladığım kiloma geri döndüm 3 ayı kilosuz bitirdik 😄
[silindi] gurs Kusmak can sıkıcı bir durum ama kilo açısından iyi gerçekten ben kusma sorunu yaşamadım ondan dolayı kilo da vermedim😂neyse bebişlerimiz iyi olsun da önemli değil kilo alınır da verilir de💖
Civcivsmum [silindi] ben 35+6 yım tam diyet yapacakken 76.6 kilo ile hamile kaldım şu an 77.2 yim 600 gr aldım çok kilo alırım sandım ama dikkatli beslendiğimde sonuç öyle olmadı bebeğimin kilosu boyu da gayet iyi haftasına göre
anonim51 dmrelif ben hamile kalmadan önce de biraz almak istiyordum 58 kiloydum 60_65 istiyordum 58le hamile kaldım hala aynıyım biraz alsam iyi olcak bünyem çok zayıf en ufak bı şeyde etkileniyorum yarın doğumdan sonra çökmek istemiyorum
dmrelif anonim51 o zaman biraz fazla yemeye calisman sart hazir gebelikte metabolizma yavasliyorken alirsin
G-l-y [silindi] Çoğu insandan duydum bunu canım ben öğle yemeği ni bile zorla yiyorum acikmiyorum asla
Hicran94 G-l-y ya bu sorun bir bende var sanıyorum ya hiç iştahım yok yemek lafını duyunca bile migdem bulanıyor 7+2yim bende
nidosh herseyeragmengulun gayet okey bir kilo bence. Hamilelik sonuna kadar 12-15 olacak şekilde ayarlamaya çalışın bazı dönemler hızlı kilo alınırken bazı dönemlerde düşer kilo alım hızı. Dengede tutmak iyidir
derya4554 [silindi] 13+1 deyim 1 buçuk 2 kilo aldım çok geliyo ama bir yandan da normal gibi çözemedim 58 dim 59,65 falan oldum ama yarım kilo normalde de alıp veriyordum sürekli