Kkksss husna_tmt korkmayın benim de 25. Haftadan beri makat geliş duruyor. Hareketlerini hep karnımın altlarında hissediyorum. Doktora sordum bebeklerin sadece %3ü doğuma kadar pozisyon değiştirmezmiş geneli dönüyor dedi
merm [silindi] Okudukca kendime kiziyorum.ilkinde 25 kilo aldim.Hala veremedim ikinciye hamileyim.Nasil yapiyorsunuz kilo almamayi
Emanetimi_bekliyorum merm aynen valla ben vermeye çalışırken veremeden ikinciye hamile kaldım gerçekten kilo zor ya her yönden
Bebekligunler 22+2 haftayım 4,5 kg aldım ben niye bu kadar çok aldım ya . 48,5 ile hamile kaldım şuan 53 kiloyum
Sumeyyegk1 Bebekligunler Benimde 22+3 aynıyız bende 4 yada 5 arası almıştım en son baktıgımda bana da çok geliyor henüz almak için çok erken 🙄 ama olsun doğumdan sonra veririz
dmrelif anonim51 o zaman biraz fazla yemeye calisman sart hazir gebelikte metabolizma yavasliyorken alirsin
merm Emanetimi_bekliyorum İlk bebeginiz kac aylik,ben bu bebegimi dogurduktan sonra spiral taktircam kilo vermeye baslicam.kafama taktim.Sirke ile baslicam
Petrikor1 [silindi] 35 haftalığım 45 ile hamile kaldım şuan 55 im🙈 inşallah doğumdan sonrada biraz kilo kalır😅