sibelzullu beyzanuruzumcu8087 ben 37+0 ım da bayadir doktora gitmiyorum gun felan almadim kesin sezeryanla mi aliyorlar ? Oglum var bitane ikinciye hamileyim oglum 23 aylık gitsem bu hafta gun verirler mi
Annekuzusu123 Meralinmucizesi dedi artık çok normal dedi doğuma hazırlık yapıyor dedi 9 aylık oldu dedi dinlen ama dedi bu haftalarda yorma kendini dedi en azından bi 37yi görelim istiyorum dedi
Meralinmucizesi Annekuzusu123 sağ salim gelsinler inşallah acilmana baktı mi var mı acilman benim geçen hafta yoktu bakım cumartesi ne diycek banada şükür düne göre hafifledi sancı ağrı bende dinleniyorum şu an
Annekuzusu123 curlyanne seninki normal mi benimki sezeryan Allah izin verirse pazartesi söyleyecek 36+4 oluyorum kontrol var
curlyanne Annekuzusu123 belli değil doğum şekli ctesi günü kontrolüm var orada konuşuruz artık herhalde
Kbrrr002 Annekuzusu123 İyi gidiyor şükür doğum sürecine girdim ben erken doğum riskim zaten vardı Sadece hiç halim yok felaket vücut ağrısı yaşıyorum Sürekli elektrik çarpma hissi oluyor senin nasıl gidiyor kaç gram bebeğin
Annekuzusu123 Yavuzzynpmhra ayy evet demi 😂benimki de daha tarih vermedi pazartesi kontrol var belki o zaman söyler 36+4 oluyorum en azından bi 37 yi görelim demişti bana o zaman konuşalım demişti
Yavuzzynpmhra Annekuzusu123 Annekuzusu123 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰 37yle 38 arası alıcaklar yani bu durumda maks 14 günümüz kalmış oluyor dimi🥲
Annekuzusu123 Brna-34 tabiki öyle oluyor benimde öyle ağrılar arttıkça ağırlaştıkça günler zor geçiyor yavaş geçiyor
Annekuzusu123 Yavuzzynpmhra Benimkide 37+6 da alacak sanırım oda Allah izin verirse ayın 24üne denk geliyor 12 günüm kalmış olur eğer 24ü derse 1i derse 17 gün
Annekuzusu123 Meralinmucizesi baktı hiçbişey yoktu ki benimde yatınca vajina ağrısı oluyor bel ağrısı ama o günki gibi değil şükür yarın Allah izin verirse kontrol var 36+1 bakalım ne diyecek
Annekuzusu123 sibelzullu tabi kesin sezeryan olursun doktorada haftada birgün gitmen lazımdı normalde neden gitmiyorsun benim doktorum 37 olunca gün verecek Allah izin verirse 🤷🏻♀️❤️
Annekuzusu123 Kbrrr002 bebeğim bilmiyorum ki yarın kontrol var o zaman belli olacak en son geçen hafta 2.600 demişti uyumlu demişti haftasıyla boyu 50 cm demişti benimde ağrılarım oluyo özellikle vajina ve bel ağrısı bide hareketleri acıtıyor artık ☹️