Annekuzusu123 Kbrrr002 bebeğim bilmiyorum ki yarın kontrol var o zaman belli olacak en son geçen hafta 2.600 demişti uyumlu demişti haftasıyla boyu 50 cm demişti benimde ağrılarım oluyo özellikle vajina ve bel ağrısı bide hareketleri acıtıyor artık ☹️
Kbrrr002 Annekuzusu123 Ben de boyunu bilmiyorum en son detaylı ultrasonda 11 santim demişlerdi Haftalık takip olduğum için doktorum bir hafta ultrasonla bakıyor bir hafta bakmıyor Sadece NST bakıyor Vajinanın elektrik çarpması gibi bir his giriyor mu
Annekuzusu123 sibelzullu tabi kesin sezeryan olursun doktorada haftada birgün gitmen lazımdı normalde neden gitmiyorsun benim doktorum 37 olunca gün verecek Allah izin verirse 🤷🏻♀️❤️
Annekuzusu123 Meralinmucizesi baktı hiçbişey yoktu ki benimde yatınca vajina ağrısı oluyor bel ağrısı ama o günki gibi değil şükür yarın Allah izin verirse kontrol var 36+1 bakalım ne diyecek
Meralinmucizesi Annekuzusu123 bende yatınca değil her saniye ağrı sancı var ve hani ıkınma istegide oluyor ama düzensiz dk tutuyorum
Annekuzusu123 Yavuzzynpmhra Benimkide 37+6 da alacak sanırım oda Allah izin verirse ayın 24üne denk geliyor 12 günüm kalmış olur eğer 24ü derse 1i derse 17 gün
Annekuzusu123 Meralinmucizesi benimki kanala yönelmiş az kalmış girmesine o yüzden oluyormuş ama varya öyle zor ki anlatamam sanki birisi vajinamı ortadan ikiye ayırıyor gibi
Annekuzusu123 Kbrrr002 iyiydi kuzum bebek 2.800 50 cm boyu ama kanala yönelmiş çok yakın kanala dedi zaten anlamıştım çünkü vajina kemiklerim çok ağrıyor beklermi dedim 38+4 alacak sezeryana bekler dedi
Annekuzusu123 Meralinmucizesi evet o baskı hissi ondanmış çünkü sancım çıkmadı şükür çıksaydı alırdım dedi benimki beklerse inşallah 26 yada 29 dedi