Miniboy cans7 bnm doktorumda çok beklemek istemezsen haftaya sezeryen yapabiliriz dedi ama beklemek istedim nasip artık☺️ sağlıklı olsunlarda nasıl gelmek isterlerse gelsinler☺️🙏
Miniboy beyzanuruzumcu8087 bende 40 haftayı bekliyordum en fazla ama doktorum 41 inci hafta gibi gelicek sanki bana öyle geliyor dedi🥶😀 42 de doğurttuğu gebeside varmış🥶
beyzanuruzumcu8087 Miniboy masallahh🤣 rabbim kolay kurtarsın cümlemizi korkuyorum genede ikinci olacak benim
1oglanannesi Miniboy 39 haftalik suyum geldi gittim sanci cekmedim oglum boguluyodu diye direk sezeeyana aldilar suni sancida vermediler normal planliyodum
Miniboy 1oglanannesi bazen nasıl geleceklerini kendileri seçer diyor doktorum doğru. Sağlıkla kucağımıza alalımda 🙏☺️
cans7 1oglanannesi evet annem ben ve kardeşlerimi yaklaşık 4 kilo doğurmuş birde bende tip1 diyabet var ama şekerden değilde genetikle alakalı ya
cavbella Miniboy 39+2 de bekliyorum ben de aynı şekilde dün biraz regl ağrısı gibi ağrım oldu bugün stresten o da gitti 🙃 yarın kontrol var ne diyecek doktor merakla bekliyorum
Miniboy cavbella benim kontrolden 1 gün önce ağrım oldu artık okadar aşağıdaydı ki yürüyemiyordum. Sabah kalktım doktora gittim birşeyim yok😀 hastaneye gideceğimiz zaman kendimize geliyoruz galiba😀😀😀
Meralinmucizesi Miniboy doktorum cuma günü baktı açılma yok ama bebeğin başı kanalda dedi 39 u anca bulur dedi ve iki üç gündür baskı ve sancım var bugün akşam sıklaştı baskı soğuk ter atıyorum doktora gitmedim evde çekmek istiyorum ağrıyı
Miniboy Meralinmucizesi güzelce evde sancıları karşılayıp hastanede bir avazda sağlıcakla kucağına almak nasip olsun dua ediyorum sana🙏☺️🍀
NoName_ Miniboy amin teşekkür ederim darısı size inşallah rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin,doğum korkusu olduğu için gelmesi için hiçbir şey yapmadım 🥲sancım geldiğinde de sancım izin vermedi egzersiz yapmama
Miniboy NoName_ teşekkür ederim🙏☺️☺️ şimdilerde herkes hareket etmezsek gelmicek gibi konuşuyor bak demekki gelcek bebek geliyormuş☺️☺️
NoName_ cavbella hahaha herkes şunu yap bunu yap dedi gerçekten içimde tutmak istedim bebeğimi korkumdan sadece son ayıma kadar bütün işlermi kendim yaptım doğumdan bir gün önce bile perdelerimi söktüm yıkadm o konuda hareketliydim 😁
oxytocin Miniboy ayy bizimki de öyle ben de ondan korkuyorum normal yapamazsam bu sebepten diye🥲 doktorum o esnada bakıyoruz zorlanacak gibi olursan seni de bebeği de zora sokmadan yöntem değiştiririz sen kilo konusunda strese girme diyor
cavbella NoName_ ben de son ana kadar dursun diye egzersizlere başlayamadım, kızım okula başlayacaktı onu beklesin dedim bekledi çok şükür şimdi bekleyecek bir şey de kalmadı ama ben korkuyorum 😀
NoName_ cavbella inşallah kolay olsun doğumunuz benim bir de ilk doğumdu ne yaşayacağımı bilmediğim içinde aşırı korktum ve stresten son zamanda ürtiker geçirdim perişan oldum sancılar zorladı evet ama şükür kavuştuk sağlıkla insan gerçekten unutuyormuş yaşadığı herşeyi🥹