Miniboy Meralinmucizesi güzelce evde sancıları karşılayıp hastanede bir avazda sağlıcakla kucağına almak nasip olsun dua ediyorum sana🙏☺️🍀
Meralinmucizesi Miniboy Allah razı olsun inşallah tez vakitte sağlıkla kucağımıza alıriz bebislerimizi bende evde düzene binmesini bekliyorum sancimin şu an
Miniboy NoName_ teşekkür ederim🙏☺️☺️ şimdilerde herkes hareket etmezsek gelmicek gibi konuşuyor bak demekki gelcek bebek geliyormuş☺️☺️
NoName_ Miniboy e yanii egzersiz sadece kolaylaştırır elbet ama içerde kalacak hali yok ya ben 9 ay boyunca yürüyüşte yapmadım bir yerlere gidip gelmek haricinde birkaç defa kasıtlı olarak yürüyüş yaptım herkes bir yorum yaptı ama aslan gibi de doğurdum🥹🥲
[silindi] Miniboy benim hiç sancım falan yok bebek kanalda da değil midemde duruyor kızım yerini pek sevdi galiba 😀 39. Haftaya gireceğiz, yarın doktor ile gün belirleyecegiz normalde bu cuma alalım istersen dedi ama 39 u geçelim istiyorum bakalım hayırlısı artık
Miniboy [silindi] bnm 37 ye kadar midemdeydi sürekli içim kalkıyordu yemek yiyemiyordum zor allah kolaylık versin🙏 hayırlısı ile sağlıkla kucağına almak nasip olsun🙏🙏
eflinneva_ Miniboy iki gün önce 1cm açıklık ve nst de sancılarım vardı. Bugün açıklık artmış mı diye yeniden gittim yine 1cm. (38+3). Şimdi pazartesi yani 39+0 da tekrar çağırdı. Nst de sancı var ama bunlar devede kulak dedi. Bekliyorum :')
Miniboy eflinneva_ ya ne güzel az az başlamış inşallah zorlamadan güzelce gelsin sancılar. Bir avazda sağlıcakla kavuşun bebeğinize🙏🙏
Oz_bebek9396 Miniboy Miniboy ben bugün tam 41 i doldurdum. Normal doğum için 3 gün sürem kaldı doktorumun dediğine göre. 2 haftadır açıklığım 1cm geçen hafta nişanım geldi sanırım oda alttan muayene tetikledi. Yalancı sancılarım car haftalardır düzene girmedi. Cuma da nst var bakalım ne konuşacağız
Miniboy Oz_bebek9396 oy maşallah sizin bebişte keyfi yerinde gelmeye niyeti yok☺️ 42 haftadan sonraya bırakmıyorlarmış zaten. Hadi inşallah son düzlükte güzelce gelsin bebiş 🙏🙏
Miniboy bebesever ya bende dw birşey yoktu biranda ağırlaştım zor yürüme aşırı halsizlik ama bunlarda belirti değilmiş😀 nts de soruyorum sürekli sancı çıktı mı yok😀😀
Oz_bebek9396 Miniboy ayy amin inşallah teşekkür ederimmm 🫠 sabırsızlıkla onu bekliyoruz işte 🥰 Hepimiz için su gibi geçsin, gücünü sabrını versin sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻💐
NoName_ cavbella inşallah kolay olsun doğumunuz benim bir de ilk doğumdu ne yaşayacağımı bilmediğim içinde aşırı korktum ve stresten son zamanda ürtiker geçirdim perişan oldum sancılar zorladı evet ama şükür kavuştuk sağlıkla insan gerçekten unutuyormuş yaşadığı herşeyi🥹
cavbella NoName_ inşallah canım bilmek de zor bilmemek de zor doğumun her türlüsü zor ama sonunda o mucizeye ulaşmak için değer 🐣🥰