Miniboy 38+1 kontrole gittim herşey normal. regl olacak gibi ağrılarım oluyor, artık ağırlaştım ama Nts girdim hiç sancım yok😀 doktorum 41i bulacak gibi dedi😱 benim gibi olan var mı? Yada deneyimli anneler böyle olup aniden gelen bebişler var mı?
bebeklerim__ Miniboy ilk bebegimde de senin gibiydim binanda suyum geldi. 39 dayım hala hic birseyim yok🥲😅
NoName_ Miniboy 39+1 de muayene oldum hiç sancım çıkmadı ertesi gün düzensiz sancılarım oldu 39+3de düzenli sancı başladı akşamı doğum oldu🥹
Asli0808 Ben 39+5 de doğurmuştum oda hiç şansım falab yoktu muayene gittiğim zaman bebek hareketleri yoktu o yüzden suni sanci ile doğuma girmistim
Miniboy Asli0808 hadi ya sağlıcakla kavuşmak en önemlisi tabiki. Suni sancı ile nasılsı? suni sancıyı hep kötü anlatıyorlar korkuyorum kendi sancımla gelsin istiyorum ama nasip tabi🙏
Asli0808 Valla seni korkutmak istemem bacim ama çok kötüydü suan hamileyim ve çok korkuyorum nasıl dogurcam bilmiyorum
Selenay41 Bende yarın tam 38 olcam ama tık yok sadece karnım sertleşiyor birde vajina gölgesi sızlıyor o kadar bebeğimin hareketide yerinde sanırım çıkmak istemiyor 😅
Zehradmrlsym Selenay41 ay bende cuma 38 olucam kasılmalarım çok hatta bunun için gittim sancı görünüyor nstde ama açılma olmadığı için doktor normal dedi. Vajinamın kemikleri ağrıyor resmen hele sabah kalktığımda 🙈 sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
oxytocin Ben de sizin gibiydim 39+5 oluyoruz yarın kontrolüm var😬 şu ara bebişler doğmamak için direniyor sanki kendi aralarında örgütlendiler mi naptılar😂😂
Miniboy oxytocin olabilir😀 ama çevremde duyduklarım hep erken geldi. Bende bir tek benim mi bekliyor diyordum😀😀
Miniboy bebeklerim__ acaba doğum sancısı mı diye diye herseferinde heycanlanıyorum yok😀 inşallah çok bekletmeden vaktinde sağlıcakla gelsin bebişlerimiz🙏☺️
Miniboy NoName_ ya negüzel allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🙏 sürekli hareket ediyorum inşallah darısı başıma☺️🙏 Egzersiz yada gelmesi için yaptığınız birşey varmıydı?
NoName_ Miniboy amin teşekkür ederim darısı size inşallah rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin,doğum korkusu olduğu için gelmesi için hiçbir şey yapmadım 🥲sancım geldiğinde de sancım izin vermedi egzersiz yapmama
Miniboy cans7 3552kg dedi doktorum bizimki biraz boy kilo iri gidiyor. Ondan biran önce gelsin istiyorum☺️☺️
cans7 Miniboy benimkide önden gidiyor 36 haftalıkken gittiğimde 3100-3200 dü yarın 38+0 ım kontrolüm var bakalım doğum şekli kilosuna bağlı dedi doktor bakalım ne diyecek bu gidişimde
oxytocin Miniboy ayy bizimki de öyle ben de ondan korkuyorum normal yapamazsam bu sebepten diye🥲 doktorum o esnada bakıyoruz zorlanacak gibi olursan seni de bebeği de zora sokmadan yöntem değiştiririz sen kilo konusunda strese girme diyor
Miniboy cans7 bnm doktorumda çok beklemek istemezsen haftaya sezeryen yapabiliriz dedi ama beklemek istedim nasip artık☺️ sağlıklı olsunlarda nasıl gelmek isterlerse gelsinler☺️🙏
beyzanuruzumcu8087 Miniboy 37+2 ama aynı hafif ağrılarım var aşırı ağırlaştım günümü bekliyorum ben 18 eylul
Miniboy beyzanuruzumcu8087 bende 40 haftayı bekliyordum en fazla ama doktorum 41 inci hafta gibi gelicek sanki bana öyle geliyor dedi🥶😀 42 de doğurttuğu gebeside varmış🥶