nuraymommy [silindi] canım ben şimdi baktım baya bu babymall sitesindeki yorumların çoğu sahte trendyolda buldum tek bir yorum var o da olumsuz dayanıksız malı kalitesiz falan yazmışlar sen bakarsan bana da mutlaka haber et 😂
ipek-15 [silindi] ben sunny plus nova modelini beğendim onu aldım çift yönlü koldan yön değişiyor ve malzeme kalitesi olarak prego üretiyormuş ve fiyatı uygun. Kabin boy ve katlanıyor. Şans vermenizi tavsiye ederim.
annesininincitanesi [silindi] Bacım ikinci eli var da biz bulduk letgoda düşünürsen yarı yarıya geliyor ondan dedim 🙏🏻🫶🏻
Seloloo [silindi] Ben huggynin revosunu almayı düşünüyorum aynı markanın egg modeli var. fiyatları 15-18 arası galiba
[silindi] Seloloo huggynin koldan çift yönlü arabası yok canım. Oturma ünitesini çıkarıp takman gerekiyor hepsinde
[silindi] Seloloo aşkım huggynin müşteri temsilcisiyle konuştum koldan yok dediler daha 4 saat önce falan 😂 kendi ürünlerinden haberleri yok sanırım buna da bakayım teşekkür ederim
Seloloo [silindi] valla ben gözümün yalancısıyım 🤣 revo modeline bakarken fark görüntü dışında ne diye bakmıştım hatırladığımı söyledim. Ürünün orijinalliğini sorgulamak lazım müşteri temsilcisi yok diyorsa o halde ☺️
[silindi] Seloloo yok yok kendi sitesine baktımm şimdi evet gövdeden dönüyor bu da çıkarmıyorsun portbebeyi. Sen doğru görmüşsün
[silindi] Seloloo kuzum sen bu yorumu sil link paylaşmak yasak. Baktım şimdi bu da 360derece dönüyormuş ama 17bin
Seloloo [silindi] marka hakkında düşünceniz neler peki? Ben çok araştırdım hem göze hitap etsin hem bütçeye uygun olsun hem de kapatıp açılması tek el ile olsun istiyordum bunu bulabildim
Seloloo [silindi] rica ederim bu arada elele markasının rotante modeline de bakabilirsiniz favorilerimdeydi ürün o da 14 bin diyor ama 😥 sizin istediğiniz gibiymiş