Seloloo [silindi] rica ederim bu arada elele markasının rotante modeline de bakabilirsiniz favorilerimdeydi ürün o da 14 bin diyor ama 😥 sizin istediğiniz gibiymiş
[silindi] Seloloo evet onu çok beğendim bir de duux diye bir marka gördüm ama yorumları sahte dediler
babymom2026 [silindi] Ben 4 baby diye bir marka almayı düşünüyorum 6 bin sanırım fiyati puset takılıp çıkarılabiliyor ister normal bebek arabası ister pusetli oluyor ki ilk zamanlar puset çok lazım oluyor ☺️
[silindi] babymom2026 ben koldan çift yönlü ya da 360 derece dönen araba bakıyorum canım, teşekkür ederim
2030ilra- [silindi] ben de senin aradığın gibi bir model arıyorum ve bütçe kısıtlı sıkıntılı zamana denk geliyor bebiş en fazla 5 6 bin verebiliriz trenyolda Tommy baby 4 baby gibi markalar var çok yorum okudum onlara da kimisi dandik demiş kırıldı demiş bu gidişle 2. Ele bakacak gibiyim ama gerçekten fiyatlar çok uçuk ve insan bebeği için güzel bişey olsun istiyor üstelik bizim araba da yok yani sürekli kullanacak iyi bişey olması toplu taşımaya uygun olması da lazım 🙄
[silindi] 2030ilra- kuzum elele Rotante var 11küsürdü galiba bir de babymallde duux 360 diye bir model var ona bak istersen
2030ilra- [silindi] baktım duux un uyguna modelleri var Elele markasını çok beğeniyorum ama bütçemi aşıyor ama park yatağı kesin Elele düşünüyorum
[silindi] Terlikpijama aşkım elele Rotante ben baya beğendim bugün babymall A gidersem diğerine bakıcam öyle karar vericem
nuraymommy [silindi] senin ona bakmanı bekliyorum bende vallahi babymall bize çok uzak eşim götürmez 😂😂
nuraymommy [silindi] evet canım sana zahmet deneyimli bir anne gözüne ihtiyacım var istanbuldayım ben buradaki mağazada da stok yokmuş zaten sipariş vericem her türlü 🥹
Beys42 Prego concorde modelini beğeniyorum bende koldan dönmeli. Fiyatı 25 bin ama geçenlerde e bebekte 18 bine indirime girdi. İndirimler takip edilebilir bence. Benim aralık doğumu olacağı için Kasım indirimlerini bekleyecem sanırım bebek arabası için.
cizgilidefter [silindi] ben de bebek arabası araştırıyorum. Şimdilik bagi neo 2 modeli listemde ilk sırada