[silindi] Gulbahcesi_ dediğiniz modellere baktım onlar da oturma ünitesini döndürerek çift yönlü kullanılıyor. Teşekkür ederim
[silindi] @melsaanne @nuraymommy kızlar babymall sitesine bakın hemen. Duux pro 360 diye bir model var ve baya indirimde. Yarın fırsatım olur da babymalle gidersem orda da bakıcam
[silindi] annesininincitanesi kız 20-25 bandında bu 😂 bana uygun fiyatlı bir şey lazım kuzum baktım da onlar olmaz maalesef teşekkür ederim
annesininincitanesi [silindi] Bacım ikinci eli var da biz bulduk letgoda düşünürsen yarı yarıya geliyor ondan dedim 🙏🏻🫶🏻
2bebelianne [silindi] bugün görmüştüm bulursam tekrar link atayım bebek arabam olmasa kesinlikle bu olurdu dedim 🙂
[silindi] 2bebelianne koldan dönmeli mi aşkım 🥹🥹 uygun fiyatlı mı yavrum 🥹 hadi o zamaaannn ne duruyorsunnnnn 😂😂😂
nuraymommy [silindi] ayy bacım Allah ne muradın varsa versin ben bu duux 360 ı alayım maaş yatınca 😂 indirime de girmiş baya kötü oldu
melsaanne [silindi] bacım yarın gidince canlı canlı bakıp yine haber et benim olduğum yerde baby mall yok ona göre değerlendiririm bende
Pikacu6868 [silindi] Yorumu yapalı baya olmuş rotante aldıysanız deneyiminiz nasıl, memnun musunuz? Yok almadıysanız ne aldınız 😄
[silindi] nuraymommy valla sabahtan beri bakıyorum yavrum, baya da güzel yorumları var yarın gidersem canlı da bakıcam bakalım. İnşallah güzeldir
nuraymommy [silindi] aynen sen canlı da bakabilirsen bana haber verir misin bir de ricam pusetine detaylı bakar mısın pofuduk mu korumaları iyi mi diye araç koltuğu da olur mu önceliğim o 😂