Gamze88 Mym 25 haftalık olcm daha hiç gülo almadım😅🙈verdiğim kilolar yeni geri geliyor,Sen gene iyiymişsin 😁😅
Mym Gamze88 Çok iyi👍ama bundan sonra mecbur alacaksın.Bende yeni-yeni hızlanmaya başladı dün kontrole gittim 70 kilo olmuşum.63-le hamile kalmıştım☺
Esramin26 27.haftamdayım hiç almadım ben,1,5-2kilo aldım oda çocuğun ağırlığı zaten,Bünyem çocuğu besliyormuş,Bende birşey yok
Gamze88 Mym ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım ,hergün tartıya çıkıyorum ama daha tık yok😂bebiş iyi olsunda ben kilo almasamda olur ❤️❤️
zeynepsalgarr1 Mym bende 21+4 olduk bugün ve hamileliğimden beri hep 1 kilo verip tekrar verdiğim 1 kiloyu aldım 🥰çok şükür bebeğin durumu da haftasıyla uyumluydu
deletedmom832 Mym 50 kiloyla hamile kaldım şuan 46 kiloyum yemek yiyorum ama çok iştahlı değilim öylesine yiyorum aç kalmıym diye bakalım belki alırım bende 16.haftadan sonra sağlıkla al kucağına miniği 😍♥️
Chanelmom Mym ben 22. Haftadayım 8 kiloyu geçtim☹️ Asıl bu normal mi? Bence değil ana bebişimin gelişimi 5 gün önde. Ve benim kollarım yada bacaklarım çok kilolu görünmüyor😬
Zuzu97 Mym ben 26. haftamda 13 kilo almıştım😂4 gün sonra 30 hafta olucaz kontrole gidicem bakalım kaç olmuşum🙈🤷🏻♀️
deletedmom832 16.haftamdayum şuan mide bulantısı değilde tiskintim çok var 🤦🏻♀️Çok çabuk tiksiniyorum herseyden 🙄
Deryadenizka Mym kilom hakkında hiçbişey söylemedi ama hamileligimin başından beri vitaminle kan ilacı yazdı hala daha kullan diyor ama ben iki haftadır kullanmıyorum çünkü 30 kutuyu geçti kullandığım ilaçların kutuları
Zuzu97 Mym homini gırtlak bütün gün yiyorum😁😁ilk gebeliğimde 42 kiloyla kaldım doğumda 56 kiloydum şimdikinde 45 kiloyla hamile kaldım son kontrolumde 58 kiloydum🤪