Aysims Durununannesi80 aynen canım sağlıklı olsunlar da bende seviyorum tombiş bebek ama benden çıkmayacak herhalde 😆
Glance Seherrmina bende 41 kilo hamile kaldım sonra 40’a düştüm. Şimdi 42.5 kilo oldum.. 11. Haftadayım.. Sizce normal mi?
Agapi00 Mym oldu tabi 3 aydan sonra aldım bol muz süt ceviz badem yiyorum eskiden ekmek yiyordumda keatim ekmeği🤣
Azer Zeynoveannesi ah ne kadar güzel köy gibisi yok gerçekten en azından stres yok,bnde geç başladım 2 Haftam diyebilirim ama pişmanım daha önce başlamadığımada kaç haftalık sizin bebişcik👶🏻
deletedmom832 Mym 16 haftadayız daha kilo almadım sadece göbişim çıktı azcıcık 🤗 çok kilo almıcam heralde bünye olarakta zaten çok kilolu değilim 😍♥️
Mym deletedmom832 Bende 20 haftadan sonra almaya başladım.Bugün 29 haftalık oldum 7 kilo almışım.Çok hızlı gidiyor şimdi.63 kiloyla hamile kaldım 70 kilo olmuşum😄
deletedmom832 Mym 50 kiloyla hamile kaldım şuan 46 kiloyum yemek yiyorum ama çok iştahlı değilim öylesine yiyorum aç kalmıym diye bakalım belki alırım bende 16.haftadan sonra sağlıkla al kucağına miniği 😍♥️